2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
-
@hayırlısı035 tam destek Öğretmenler gibi sesimizi duyursaydık 300 yerine 1000 kişi bize verilir ve birçok arkadaşımız mülakat görürdü destek verelim arkadaşlar
-
TAG KurumiciAlim KabulEdilemez
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Yarin aciklanir mi ki?
-
@mrvguy Bu hafta beklemek lazım bence.
-
Rüyamda bugün açıklandığını gördüm. Hayrolsun.
-
Kurumu arayıp ne zaman açıklanacağına dair detaylı bir bilgi alan arkadaşımız olursa da bizimle paylaşırsa seviniriz ️
-
@muzgor evet ben sectim.
-
@gürkan35 aynen hocam persembe cuma aciklayabilirler.
-
Açıklasınlar artık ya zaten bellidir liste meraktan öleceğim
-
Bi tarafım açıklansın diyor diğer tarafım hiç gerek yok ağzımızın tadı kaçmasın modunda
-
Akşama doğru bir sürpriz yapıp taban puanları açıklasalar fena olmaz 🥸
-
Valla hocam zor gibi bence persembe cuma .keske aciklansada ya umut edelim yada bu sayfayi kapatalim. Merakla bekliyoruz.acaba arasak mi bilemedim cok mu erken arama konusunu? Keske aksam aciklansa a sanmiyorum hocm
-
@mrvguy arayabilirsiniz bir arkadaşımıza ılımlı davranmışlar ben aradım ulaşamadım bir de siz deneyin isterseniz
-
Evet dostlar son tahminlerinizi alalim.En yüksek kapatacak puan ve en düşük kaçları görecek?
-
Guy bile hemen açıklandı . Bence hemen açıklanması daha iyi olacak boşa beklemeyiz umut edip . Önümüze bakarız
-
Bugünden umudu keselim o zaman artık yarına kaldı
-
Aradim hocam ama ulasamadim.sanirim aciklanma asamasindan midir.nedir? Belki soracagimiz soruyu biliyorlardir neyse cumaya Kadar bekleyelim artik. Ama nedendir persembe cumadan umutluyum.insallh bu hafta aciklanisrda bi rahatlariz
-
@misiko kesmeyelim hocam yarin yine arayalim bugun ulasamadik ama yarin yine bi soralim diger arkadaslarda sorsun ki cabuk aciklanmasini saglayalim.
-
Kurum bu hafta mulakat tarihleri ile birlikte listeyi aciklayacakmis. ( bir arkadasin kurumu aradiginda aldigi bilgiymis)