2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gürkan35 yarin arayalim bence sikinti mi oldu acaba basvuruda
-
Bi sey sorcam arkadaslar normal kamu yonetimi mezunum denklik dedikleri yurdisi egitimle turkiyede esdeger mi bunu demek istemiyorlar mi.yani ben okul mezuniyet ders lerin belgesi falan eklemedim bos biraktim. Kafam karisti en iyisi yarin kurumu arayip sormak.herhal ?
-
@mrvguy Evet hocam.
-
Sagolun hocam cevabiniz icin
-
@mrvguy Arayabiliriz ama sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
-
@mrvguy insan bi dusunmeden edemiyor. Bilemiyorum arkadaslara gore siyasal fakultesi icin demis. Ama siyasal fakultesi iktisat cikisli olan arkadasa mail gonderilmemis. Belki de yarin bi arayip kafayi rahatlatmak gerek.
-
@mkilic toplu mailden bahsedilince bi teredettum ettim.
-
@gürkan35 o zaman bolumsel bir durum var fakultesel degil.
-
@economist34 Aynen olabilir. Ama zaten denklik istenmesi garip çünkü benim bildiğim denklik yurtdışında okuyanlar için.
-
@gürkan35 bazi bolumlerede iibf denkligi verildi..mesala istatistik bolumu eger isterse denklik alabilir. Ozellilkle istatistikciler buna cok yoneldi.
-
Aradım arkadaşlar.
Denklik gereken kişilere mail atılmış.
Ancak ilk mailde siyasal bilgiler fakültesi olan kişilere de mail atılanlar olmuş.Bunun içinde düzeltme maili gönderilmiş. -
Denklik belgeleri 8'ine kadar verilecek. Haftaya çarşambadan itibaren sonuçları bekleyebiliriz.
-
Sagolun hocam
-
öğleden önce aradım bakanlığı. tecil ile ilgili sorumu sorduktan sonra ne zaman açıklanacağını sordum. ''üzerinde çalışıyoruz arkadaşım, bittiğinde duyuracağız'' dedi telefondaki hanımefendi.
-
önümüzdeki haftaya cumaya kadar açıklanacak gibi listeler hayırlısı bakalım.
-
İstanbul hakkında bilgisi olan var mı? Kaç puanla kapanır sizce? WhatsApp vb Bi grup varsa linkini bana atabilir misiniz?
-
Hesap kapanma sayfası kilitli yazıyor , Hesabımın silinmesini istiyorum?
-
Bende Kırıkkale yazdım kimseyi bulamadım
-
Herhangi bir yerde grup falan kurulmadı heralde Kırıkkale ile ilgili @ztrkrdvn
-
@sweezyy bende kırıkkale yazdım fakat fazla konuşulmadı telegram face wp gruplarında