2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu hafta cuma gunu aciklanir mi ki? Haftaya kalmasa yarin arasak mi ki cok mu erken olur valla sabirsiz bi bekleyis icindeyiz...
-
@düdüklütencere2 Hocam orda insanların link paylaşması forumu bırakıp başka bir yere geçmek amacıyla değil. Orda hızlı iletişim ve puan listesi yapma amacıyla kullanıyorlar. Kaldı ki telegram mesajlaşma uygulaması. Yani telegram ve bu forumun birbirine rakip olması zaten teorik olarak da mümkün değil. Forumda kalsınlar yöneticiler para kazansın diyorsanız, zaten orda telegram kullanan kişiler de bu forumu aktif olarak kullanıyor. Bir de reklamlar var, reklamlara tıklıyoruz. Haa ben telegram linki paylaşılsın demiyorum ama telegram ve bu forumun uzaktan yakından alakası yok. Ayrıca buranın başka bir platforma geçmek amacıyla kullanıldığını da düşünmüyorum çünkü uygun herhangi ikame platform yok.
-
Neyse hocam, ben bu tür kuralların nedenini izah ettim. Bu konuda söyleyecek başka bir şeyim yok.
-
@maliyeciece şuan bile Erzincan 81-82 bandında kapatacak görünüyor..
-
Ne zaman belli olcak taban puanlar
-
-
@whshw ah bir bilsek
-
@whshw daha birşey görmemişsin hocam yakında anlamak zorunda kalmazsın inşaallah
-
Neyi hocam?
-
Kurumu arasak mi ne zaman açıklanacak ya belirsizlik kötü
-
@su28a
ben aradım bugün,
defterdarlık uzm. yard. listeleri ile ilgili çalışmalarınız var mı diye sordum.
kibar bir şekilde;
"öyle birkaç günde açıklayamayız takdir edersiniz ki, denklik belgesi teslim etmesi gereken kişilerden kurum talep edecek, listeler tekrar düzenlenecek, bu biraz zaman alır" dedi.
ben de belirlenecek olan mülakat tarihine göre mi listeler açıklanır ya da açıklanmaz diye sordum. hanımefendi ise;
"500 kişilik hmb uzm. yard. gibi defterdarlık uzm. yard. için de liste veya taban puanları açıklayıp daha sonra mülakat tarihi belirleyebiliriz, ancak yöneticilerimizden şuanda bir talimat gelmedi" dedi.
ben de tüm arkadaşlar adına;
listelerin mülakat tarihlerinin açıklanmasının öncesindeki 10 veya 15 gün gibi bir süreden ziyade eğer ki çalışmalar tamamlanırsa önümüzdeki haftalarda açıklanmasını talep ediyoruz, bu isteğimizi iletir misiniz diye ekledim.
"tabii ki, önceki sınavlarda olduğu gibi erken açıklayabiliriz, yöneticilerimize iletiriz." dedi.birçok kişi böyle bir istekte bulunursa, yöneticiler de talimat verip süreci hızlandırabilir.
bence listeler yakın zamanda açıklanabilir. -
@morpheus
teşekkürler hocam. ben de duy un çok beklemeyeceğini düşünüyorum. inşallah dedikleri gibi olur. -
İleti kaldirilmistir.
-
@el_grande attım hocam.
-
@morpheus iletişime geçtiğiniz numarayı gönderir misiniz mesaj olarak
-
Insan kaynaklari iletisim den mi aradiniz?
-
Arkadaşlar duy için ERZURUM u yazan var mı
-
@rabia89 3 arkadaş Erzurumlu olmasına rağmen il dışı tercih yaptılar
-
@rabia89 3 arkadaş Erzurumlu olmasına rağmen il dışı tercih yaptılat
-
Insallh haftaya aciklanir.arkadaslar