2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@4545 ben de Bitlis grubu linki arıyorum
-
Bende arıyorum hocam Facebook ta ki gruplarada baktım yok kimse yorum atmamış bitlis le alakalı paylaşım olmamış puanım da çok yüksek değil oyüzdeen çok tedirginim
-
İleti kaldirilmistir.
-
Şanlıurfa yok mu aranızda arkadaşlar?
-
@gmzankr066 ne calismasi tercih sonuclari alt tarafi mulakat tarihlerini sonra da ayarlasinlar ama bu hafta aciklamazlarsa haftaya arayip yuklenirsek cabuk aciklayabilir belki
-
@mrvguy Hocam zaten aramışlar bu hafta en geç diğer hafta aciklicaz demisler
-
@adanali01 sevindim hocam sagolun gunler bize eziyet gececek anlasilan.yazik valla su kurum icine verdiklerinin birazini bize ekleseydiler 200 100 kisi daha cogumuz yararlancakti.
-
Arkadaşlar ığdır yazanlardan biri bana özelden yazabilir mi ?
-
@kar nerde hocam şırnak grubu
-
@extraordinary Gerçek manada mı İroni olarak mı diyorsunuz hocam
-
Dostlar forumda telegram linki paylaşmak yasak dün @paretowilfredo uyarıyı yaptı
-
@adanali01 inanmak istiyorum buna inşallah öyledir
-
Bolu varmı
-
@anhedoniccc baya +85 var hocam baktığım kadarıyla
-
Forumda pek konuşulmadı ama telegram grubuna bakılırsa Artvin'i yazanların puanı yüksek.83 üstü 19 kişi var. Büyük ihtimal 84-85 gibi kapatacak.Bu kadar rağbet göreceğini bilsem 84'e yakın puanla Artvin için riske girmezdim.Yapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
İleti kaldirilmistir.
-
@eomer Hiç konuşulmadı hocam ama bayağı talep olmuş.Yığılma ama 82-84 puan aralığında zaten 6-7 kişinin puanı 83 küsüratlarda,arkadaşlar inşallah çoğu kişiye ulaşmışlardır daha fazla kişi olmaz umarım
-
İleti kaldirilmistir.
-
@furkana hocam özelden yaz bana telegram grubumuz var