2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mustafakrc gelir ama işte şahısların keyfi yerinde olsa daha çabuk gelecek hayırlı olsun hocam
-
İstanbulda yaşıyorum, İstanbul için bekliyorum ama bana da henüz gelmedi tebligat.
-
annem babam benden daha fazla beklemeye başladı tebligatı biraz daha beklersek atandığıma inanmayacaklar gibime geliyor.
-
@karar sağolun hocam.cümlemize hayırlı olsun güzel haberleri alalım bu hafta insallah
-
@mustafakrc siz de aradınız mı
-
@kartalyürekli arayamadım hocam fırsatım olmadı.Diyarbakır defterdarlığa sormuştum iki hafta oldu,eli kulağında denmişti ama hala ses yok
-
Arandım ama tebligat hala gelmedi. Arşiv baya yoğun gibi. Gidip sormak şart oldu.
-
@mrgkn hocam arayıp ne diyorlar ben onu hep merak ettim.herkese sadece direk tebligat gider sanıyordum
-
Değerli forum sakinleri ;
Hilmi yazıcı sayın müdürü aradım orayı burayı şurayı karıştırma dedi , bu ay hepsi bitecek atama belgelerine dair süreç tamamlanacak dedi.
Farklı bilgisi olan paylaşırsa yok yere beklemeyelim . -
@karar yani bu ay hepsinin biteceği kesinleşti mi hocam ? Yeni mi konuştunuz
-
@kartalyürekli bugün konuştum hocam öğleden önce , 0312 415 21 58 ihtiyaç olursa yada farklı bir cevap verir ise müdür bey buradan yazın sizde , bana bu ay biteceğini söyledi yani geç bile kalındı aslında .
-
@karar tamamdır teşekkürler aradığımda genelde az kaldı cevabı alıyodum o yüzden
-
Antalya yada burdur illeri için duydan göreve başlayan oldu mu?
-
Merhaba arkadaşlar ne zaman başlarız güncel bilgisi olan var mı ? Hangi iller çağırıldı ?
-
@ezgi71 siz asil mi kazandınız ?
-
Bu hafta tebligatı gelen veya aranan oldu mu?
-
@raxog39, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bu hafta tebligatı gelen veya aranan oldu mu?
benim gelmedi hala üstat , bekliyorum , yakında unutacaz atandığımızı . arayan var mı peki kurumu ?
-
@karar arkadaşlar ben şimdi görüştüm.bu ay sonuna kadar tamamlanmasını bekliyoruz bi aksilik yaşanmazsa dedi.kendileri de bitirmek için uğraşıyorlar sabırla ay sonunu bekleyelim bakalım.bu sırada eline tebligat ulaşan arkadaşlarımız olursa buraya yazarlarsa çok sevinirim
-
@mustafakrc ben çağrılırsam yazarım buradan inşaallah, bana geçen hafta demişti müdür bey söylediğinizi demekki aynı karardalar , bekleyelim kasım maaşına yetiştirseler keşke
-
@karar insallah hocam.benim de küçük kızım var ev tutmam lazım vs haber gelse de bi an önce düzen kursam diye bekliyorum.zaman uzadıkça hepimiz ister istemez strese giriyoruz.guy arkadaşım ankaradakilerin çoğunun başladığını söyledi yanlış bilgi değilse.bizim de artık insallah ay sonunda en geç yazılarımız ulaşmış olur