2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
'' ...Mesela bir liste yetkili birine verilince o gün HEMEN duyulur.Ama gerisini tabiki bizler bilemeyiz''
Arkadaşlar neden hep duymak istediklerimizi soruyoruz?
Neden bazı görünen bilinen şeyleri yine de öğle değilmiş gibi algılamak istiyoruz.
Adam demiş ki liste yetkiliye ulaşırsa hemen duyarız, sonra da devam etmiş AMA AMA AMA GERİSİNİ YANİ BUNDAN SONRASINI BİZ BİLEMEYİZ,YANİ SONRASINI BİLEMEM DEMİŞ.Halen daha bugün kesin mi? Bugün mü açıklanacak ? soruları soruluyor.Hee bugün kesin açıklanacak desin de açıklanmazsa linçleyin hemen.
-
@06kaya06 ama burdakileri de anlamak gerek 45 gündür bekliyoruz sabır kalmadı bilinen bişey varsa doğrudan söylensin lafı dolandırmaya şifrelere ne gerek var aksi halde hepimiz anlamak istediğimiz gibi yorumluyoruz bu çok normal
-
Heyecanlandım hadi hayırlısı
-
@iibflibiri
Aynen hocam. Lisede kitabı zorla okutabilmek için sınavda soracağım diyen hocalar vardı. Ne yapalım işi gücü bırakıp hikaye mi okuyalım ne diyor bu arkadaş diye Okuma alışkanlığı kazandırmak mı hocam asıl niyet? @ginikatsayisi
Zaten sürecin sonlarına geldiğimiz az çok belli. Guydan önce açıklanır. Duyuma felan gerek var mı bu saatten sonra bilemiyorum. -
@duha kesinlikle öyle en geç haftaya açıklanacağı ortada şova gerek yok
-
@iibflibiri yine hicbisey anlaşilmiyor. "Bilemeyiz" olayini zaten herkes biliyor. Bu saatten sonra şu vakit acıklanacak durumu haricinden hicbisey bizi bi adım ileri götüremez. Diger gruplarda guy ile beraber aciklanacak diyenlere kiziyordum ne alaka diye ama sürec ona dogru gidiyor.
-
@sedatinho böyle bir planlamada olduklarını hiç sanmıyorum zira ikisi farklı birimler böyle bir düşünce olsa hmuyu da açıklamazlardı 3ü birden açıklanırdı
-
@iibflibiri insallah degildir takatimiz kalmadi
-
Bugun aciklanma ihtimali var mi ? Haftaya zati sira bizde aciklanir.mesele bugun aciklancak mi insallh supriz olurda pat aciklandi yazisini goruruz.haftaya bekleyecek takat kalmadi bende
-
@06kaya06 gini o topa girmez artık, hmuyda da 5. Günün şafağı dedi salı açıklandı. Çünkü ne zaman imzalanırsa o gün yayınlanırmuş. O yüzden bu sefer listenin imzaya geldiğini fakat ne zaman açıklanacağını biz bilemeyiz imzalanırsa o gün de açıklanır varın tahmini siz yapın diyor en nihayetinde temel mesaj: "yaklaşıyor yaklaşmakta olan.."
-
Kurumdan bilgi alan varsa bizimlede paylaşabilir mi ?
-
Heyecan bastı yine dört tarafımı inş uzamaz artık
-
@ginikatsayisi hocam yazdıklarınız için cok ikilemde kaldık. Biraz daha açar mısınız söylemek istediklerinizi. Ne anlayacağımızi şaşırdık.
-
Bence bugun degil bugun dedigine gore yetkili imzalayacak haftaya da aciklarlar demek istemis... zati her sekilde haftaya aciklanacaginiz biliyoruz.bugun aciklancak mi ben onu merak ediyorum
-
@mrvguy haftaya açıklanacağının garantisi nedir hocam bu söylenti çok dolaşıyor bu aralar
-
@jokerface hiç garantisi yok hocam
-
Belki de haftasonu tatili girmeden bugün açıklarlar. Hmuyda bayram tatili öncesi açıklamışlardı bize de öyle bi iyilik yapsalar keşke
-
birisi bizi bekletmekten zevk alıyor sanki.
-
Sabır sabır sabır ... Catlamaya ramak kaldı. Geciktikce heves de kalmıyor
-
@jokerface hocam garanti yok ama son demdeyiz hepsi aciklandi bi biz kaldik.sira bizde anlaminda..