2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@blueberry Dostum takdir edersiniz ki dışarıdan göründüğü kadar kolay olmuyor işler her zaman. Forum, site, telegram, instagram, twitter, iş yaşantım, özel yaşantım, sosyal yaşantım vb. Bütün bunları bir tek kişi olarak ve 24 saat içerisinde yapıyorum. Sizce bazı zamanlar vakit ayıramıyor olmam tabii değil mi?
Gelelim duruma dostlar. Soruşturduğumda açıkçası net bir bilgi alamadım. Bugün yeniden soruşturdum ve tek alabildiğim bilgi çok bekletilmeyecek, bir an evvel sonuçlar açıklanıp fazla bekletmeden de sonuç açıklaması yapılacak. Ancak bekleyen önde gelen bazı süreçler varmış. Ben sıranın Defterdarlığa geldiğini düşünüyordum lakin İç Denetçilik alımı zannediyorum öncülenmiş. Hangisi önce başlamıştı süreç olarak anımsamıyorum tam. Yine duyduklarımdan şahsi yorumumu yapayım, ben de bekletileceğini düşünmüyorum. Bakanlık bir an evvel süreci tamamlamak istiyor, kimle konuştumsa söylenen bu. Bu haftalardan umutluyum bu sebeple. Yine net bir bilgi alabilirsem dostlar paylaşım yaparım, burada yapamasam da en azından diğer mecralarda yapmaya çalışıyorum. Hangi vaktime rast gelirse.
-
@paretowilfredo Bugün birkaç saat önce iç denetim görevlendirilmeleri belli olmuş bakanlık da duyuru yayimlanmiş sanirim üstadin bahsettiği duyuru onlar sıra tam anlamıyla bizde diyebiliriz sanırım
-
@sokrates12 Ben de böyle düşünüyorum dostum. Artık Bakanlığın yürüttüğü bildiğim kadarıyla bir sınav süreci kalmadı Defterdarlıktan evvel başlayan. VMY zaten daha yeni başlayacak bir anlamda. O yüzden bence artık sıra Defterdarlığa geldi diye düşünüyorum. Konuştuğum kişilerin sözünü ettikleri bir başka süreç olmadığını düşünüyorum.
-
@paretowilfredo efendim gvs bu kadroda var mı? Bilgi kirliliği var. Siz bir şey biliyor musunuz? Bilmiyorsanız tahmininiz gvs var mıdır? Varsa bitmiş mıdır?
-
@paretowilfredo hocam guydan once aciklanir mi haftaya kaldi diyebilir miyiz peki??
-
@paretowilfredo üstad bilgilendirme için teşekkür ederiz.bizi bir an unuttun sandık.kusura bakma bunun için.en ufak duyumların da olsa bekliyoruz.çünkü diğer alımlardan feragat edecek çok arkadaş var benim gibi.en azından diğer arkadaşlara bir umut olur.saygılar...
-
Meğer arkadaş kötü kalpliymiş. Ne geçti eline?
-
@scofieldmustafa hasta demekki.
Kpss öğrencisi olduğu bile meçhul. Başka hesaplardan girip izliyordur belki simdi. Kul hakkı fenadir. Zamanımizi çaldı , Allah'a havale ediyorum. O işini bilir. -
Sabahattin Ali Bir Skandal hikayesinde İstanbuldan taşraya giden bir muallimin başından geçenleri anlatır.Gunumuz şartlarıyla kıyas kabul etmese de bu hikayeyi okumak bence elzemdir.Tasrada küçük bir beldede bende çalıştım ve gerçekten benzerlikler gördüm.Mesela bir liste yetkili birine verilince o gün HEMEN duyulur.Ama gerisini tabiki bizler bilemeyiz.Bu hikayenin sonu hüsranla bitmis olsa bile çıkarılacak dersler çok fazladır.Iyi geceler arkadaşlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun.Ses hikayesinide okumanızı tavsiye ederim.
-
@ginikatsayisi teşekkürler üstat.. bu da 400 atlı gibi bir mesaj mıydı
-
Mesaj alındı...
Hakkımızda hayırlısı olsun. -
@ginikatsayisi hocam adamsın. Çok teşekkür ederiz.
-
biri beni aydınlatabilir mi arkadaş ne demek istemiş. yani liste hazır hemen bugün açıklancak mı yoksa liste gelince hemen açıklanır mı demek istiyor
-
@iibflibiri liste yetkili birine ulaşmış demek istiyor sanırım.
-
@adamsmiths tesekkürler. inşallah
-
@iibflibiri ulan ben de anlayacam diye tersten yandan üstten bazende karbon kagidindan okudum yine anlamamistim
-
@sedatinho iyi çok şükür yalnız değilmişim
-
@iibflibiri benim anladığım , listeyi en son bakan imzalıyor sonra yayınlanır. Yani bakanin imzasinda şuan yada imzaladı. Bugün icin çok umutlandırdı.
Zaten arkadaş insanları kandıracak biri değil , geçmişte hmuy için yazdıklarına bakarsanız görürsünüz. Guy icinde mart ayını söylemişti kendisi.
Olurda liste bugün aciklanmazsa haftaya kesndir.
Olabilir yani , bu kandırdığı anlamına gelmez.
Bilgi icin çok teşekkür ederiz. Şahsen ben gönülden inandım. -
@iibflibiri en hala o anlami çıkaramadım, biri tesekkur ediyo biri mesaj alindi diyo ben de elimde turşe bidonuyla bekliyo gibiyim
-
@ginikatsayisi bugün mü açıklanacak?