2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@atamaları-bekle de ki hazine çalışıyorum listeleri ben yayinlicam inanalım
-
@scofieldmustafa bence öyle
-
Arkadaşa sallıyoruz belki ama yarın için de İçten içe umutluyuz içten içe belki de doğru söylüyordur yarın açıklanmazsa linçleriz hep beraber ama sanırım bu adet olmuş herkesi hemen linç etmek.
-
Ben söyle düşünüyorum. Bir şey bilmesem milleti kandırıp yalan söylemek için hesap açmam. Eğer böyle yaptıysa baya kötü kalplidir. İnandım o yüzden. Hadi hayırlısı bakalım
-
Ben kurumu aradığımda beyefendi listeler hize 2 saat onceden gelir. Aciklamak en fazla 2 saat sürer. Gerekirse de mesai yapariz. Uzatmayiz dediler. Gece mi geldi listeler ki , aciklayamadilar. Bilemedim.
Umarim dogrudur soyledilelr. Ortadan kaybolmasi vs de çok inandirici olmadiginin kanıtı. Umarim utandirir -
@scofieldmustafa yani evet , nelki sadece soylemek icin acmiatir bize. Ama neden kayıp ?
-
Kendisi yarın açıklanıyor dedi ve kendisine alay etme dalga geçme denildi oda tekrardan açıklanacağından eminim dedi ve kayboldu , kendi adıma bir şeyler biliyor ve arkadaş emin bu kadar emin şeyler yazmazdi diye düşünüyorum sabah ola hayrola yarın sabah kurumu arar beyefendiye sorarız direk listeler elinize geldi mi bugün açıklanacak mı diye teyid ederiz,umarım açıklanır dediği çıkar...
-
Evet hocam forumda aylar oncesi hazine bayramdan once aciklancak duy da 27 mayis dendi hazine sayfasinda hatirladigim kadariyla hazine dogru cikti.ama bizimki yarina allah kerim bize yine sabirsiz saat beklemeler desene yarin ak koyun kara koyun belli olur
-
@mrvguy hocam 27 Mayıs diyen şahıs hmuy 49 günde açıklandı diye bizimkine de 49 gün koyup 27 Mayıs demiş
-
@scofieldmustafa buraya yazan kişi mi öyle düşünmüş yoksa Telegram grubundaki kişi mi?
-
@gedson muhtemelen aynı kişiler. Ya da tg den görüp buraya yazdı.
-
Valla bugün hiç umudum yok. İcime de doğmuyor.
Bekleyip gorucez. Bugünde bu kandırdı deyip Allah'a havale ederiz.
Doğruysa da helal olsn deriz. 5-6 saate belli olacak nasılsa. -
@scofieldmustafa aynı kisi değiller onu söyleyeyim kafa karışıklığı gitsin
-
@scofieldmustafa ikisinin de aynı süre içerisinde açıklanacağını düşünmek mantıksız olur. Ama dünkü arkadaş çok emin konuşmuş, acaba kurumdan biri gelip de haber mi sızdırıyor diye senaryo kuruyorum kendi kendime.
-
Artık bugün açıklasalar hayırlısıyla da kurtulsak
-
Kurumu arayan var mı acaba , bu duyumla ilgili
-
@adamsmiths ben aradım hocam . Kadın çalışan çıktı bi gelişme yok listeler elimize ulaşmadı ulaşınca yayınlarız dedi . Aynı cümleler yani
-
Bayan öyle evet , ezberlemis cümleyi aynı şeyi söylüyor herkese .
-
Başka arayan bir duyum alan var mı acaba ?
-
@berkayyy arkadaşlar bir arkadaş telegramda kesin bir şekilde şunu dedi ciddi ve güvendiği biri söylemiş. Şu an gvsde haziranın ilk haftası açıklanacak diye. Bu haberden arkadaş çok ciddi şekilde net bahsetti. Yani gvs var şu an ama ankarada mı yapılıyor gvs yoksa kazananlarin illerine mi gönderildi bilmiyorum. Ayrıca listeler 9 mayısta hazırmış fakat gvs bitmemiş. Gvs yok diyen arkadaşlar yanlış düşünmüş oldu.