2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Hazine 48 günde açıklandı hocam. Bizimki cuma günü 49 olucak.
-
Yarın açıklanıyor. Sabır edin.
-
kesin bilgi mi?
-
@atamaları-bekle haydaaaaa
-
@atamaları-bekle hazineyi baz almazlar hocam herşey ne zaman biterse artık bakalım cuma günü Ümitliyim
-
Tahmin diyelim tahmin olsun arkadaşlar. Ama yarın 27'si bir şeyler var demek istedim öyle. Ciddiye alan alır almayan almaz. Tercih sizin. Umarım herkes atanır.
-
@atamaları-bekle hayallerle oynama
-
ya arkadaslar rica ediyorum artık kaynagınız sağlam değilse bizi bosuna umutlandırmayın yada kaynak belirtin bide siz yormayın
-
@gedson Açıklama yaptım. Ama 27'sinde açıklanacağından eminim.
-
@atamaları-bekle yarın açıklanmayacak. Insanlarla alay etme
-
Kardeşim kesin bir bilgi değilse şahsi görüşünü bu kadar kesin bir dille yazmazsan iyi olur, insanlar zaten çok sıkıldı bir de açıklanmazsa boşa umutlanmış oluyorlar, plan yapmak isteyen yapamıyor, çalışmak isteyen çalışamıyor.
-
@atamaları-bekle sırf bu ileti için hesap açmış gibi arkadaş.
-
@atamaları-bekle iyi niyetlisindir diye düşünüyorum. Aksi durumda buradaki birsuruu insanin vebali kolay olmaz. Dalga gecmeyin. Hayatlarimizi kurmak icin bekliyoruz. Nefes alamayacak duruma gelmisiz. Emin olmadigi birseyi kimse eminmis gibi yazmasin
-
@atamaları-bekle hocam ciddiye alan alır almayan almaz diyorsunuz da insanlar 45 gündür bekliyor ciddiye almasa da insanların içine umut düşürüyorsunuz. Belirsiz bir tarihi beklemek zaten yeterince zor siz de bekliyorsunuz büyük ihtimalle bilirsiniz lütfen ciddiyetten uzak tahminlerle insanları yormayın artık.
-
ya arkadaşlar zaten o şahır hesabı yeni açmış. Belliki sallıyor. itimat etmeyin. Size dediğim gibi guydan önce haziranda açıklanacak. Başka duyumlar savsatadır.
-
ARKADAŞLAR ŞU DUYUM MEVZUSUNU KAPATALIM ARTIK. YA BU CUMAYA KADAR YADA HAFTAYA GUY ÖNCESİ AÇIKLANMA İHTİMALİ YÜKSEK. BEKLENTİMİZ BU YÖNDE OLURSA BOŞ DUYUMLARA BEL BAĞLAMAMIŞ, BOŞA ÜZÜLMEMİŞ OLURUZ.
-
Mülakatlar öncesi mi yoksa guy mülakat sonuçları öncesinde mi bu ikisi arasında fark var
-
Deme inanırım.
-
Size neden güvenelim? Ona güvenmeyin derken siz de onun gibi kesin hüküm koyuyorsunuz ortaya. Hem ayrıca siz de açalı bir ay olmuş yeni sayılırsınız.
-
@locke neredeyse herkes duyum paylaştı bir bu arkadaş tepki aldı ve cevap olarak yarın açıklanmayacak deniyor. Kimsenin bildiği bir şey yok çok nadir bu duyum işi tutar. O yüzden arkadaşın dediği gibi inanıp inanmamak kişinin kendisinde.
Ayrıca bu saatten sonra her gün açıklanabilir süre çok uzadı ve guy yaklaştı. Duyum olmasa da yarın herkes bi ümitle bekler