2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@guy1626
benim hiç alakam kalmadı dersle kalemle kitapla kağıtla -
@düdüklütencere2
ama her günüm de ''unuttuk yine her şeyi yüksek bi vitesten günde 10+ saat kesin başlıyorum yarın'' modunda -
@düdüklütencere2 aynen benim de öyle geçiyor günlerim ertele ertele nereye kadar gidecek
-
@guy1626 en iyisi kendimize tarih verip ona inanmak ve çalışmak...
-
Taban puanı ilan edebilirler. Niye etmiyorlar hangi düşünce ile?Telefon ile de bilgi alınamıyor tam.Ama bir önceki alımda olduğu gibi bir durumun içinde bulmayız inşallah kendimizi.
-
@kpsssss
kurum normal şartlarda da sınavdan az bir süre önce kurum sınavına girmeye hak kazananların listesini açıklıyor olduğundan, yani prensipte sınava gelecek adayların her daim hazır olmasını amaçladığından, bu şartlar altında da aynı prensipte adaylara kendi sınavları özelinde çalışacakları birkaç ay tanımak gibi bir kolaycılık yaratmamak adına yapmış olabilir. -
bu sinav da guy gibi nisanda mi.olcak acaba
-
@rabia89
guyun nisanda olacağını kim diyor hocam.
ben açıkçası hmb sınavlarının şubat ortası - mart ortası aralığında dizileceğini düşünüyorum. nisanı bulmaz hiçbiri. -
Ankara'da vakalar oldukça azaldı. Hastanelerin doluluk oranları düşmüş boş yatak sayılarıysa artmış durumda. Bu şekilde devam ederse ve bizi unutmazlarsa sınavlar nisandan önce olabilir.
-
@duha en erken mart sonu olucakms oyle duydum
-
@rabia89 duyduğunuz kişi hangi konumda acaba güvenilir kaynak mı
-
@guy1626 evet hocam
-
@duha Ben de böyle düşünüyorum. Şubata hazır olun.
-
@grwvh galiba haklı çıkacaksınız hocam baksanıza vaka sayıları çok azaldı bence yakında gelir duyuru
-
@guy1626 Hmb nereden baksak 7-8 tane ertelenmiş sınav yapacak. Şubatta başlamaları lazım. Yoksa takvim çok sıkışacak.
-
@grwvh ÖSYM'yi bekliyorlar hocam. Bizler de beklemedeyiz işte, ne yapalım...
-
Gelsin artık sınav duyurusu...
-
ÖSYM de açıkladı sınav takvimini hocam bakalım ne olacak
@beyaz-fil -
Arkadaşlar CMK çalışmaya sizce gerek varmı?
-
@abondance_55
yüzeysel de olsa bakmanızda fayda var. en azından temel kavramlara hakim olmanızı tavsiye ederim. oturup süre felan çalışmaya gerek yok tabi.