2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gandalf personel genel mudurlugu numarasi var 0312 415 29 00
-
burda neden birlik var ya guy çok zevkliydi.
bence kesinlikle ertelenmeli. arayıp ertelenmesini isteyeceğim. -
@kamuadayı alınacak kişi sayısı yükseldikçe, puanlar düşüyor. Puanlar düşünce çirkeflikler başlıyor ricardo çirkeflik teoremi
-
-
@urfaspor63
guy başlığı gerçekten çok zevkli ama. sabah bir bakayım dedim ertelenme durumları için bırakamadım telefonu harika kavgalar vardı
burdan ekmek çıkmayacak bana anlaşıldı ders çalışayım -
Liste konusu önemli kesinlikle. Ben puanım sebebiyle çok tedirgin değilim ama tahmini sınırlarda olan arkadaşlar bu konuda çok haklı. Öte yandan bu ertelemelerin hepimizi yani rakiplerimizi güçlendireceği de açık bir geçrek. Neye çalışıp çalışmayacağının bilinmesi çok daha önem kazandı.
-
-
Ben aradım açmadılar başka arayan var mı?
-
Ne bu tek tek açıklanıyor ya. Hepsini bir görüşüp karara bağlamışlardır. Dün hmm bugün guy biz de yarını mi bekleyeceğiz.
-
Ertelenir arkadaşlar maalesef , bu sınavın başına gelmeyen şey gelmeyen kalmadı
-
@düdüklütencere ooo reis hoşgeldin burayı da bi karıştır iyicene bunlar paslanmış
-
Bende guy grubunda yazılanları merakla okuyup takip ediyorum. Yıllardır iki grup takibi hakediyor valla. Guy ve sgk denetim
İkisi de içinden çıkılmaz haller alıyor. Bence de ertelenir ve ertelenmeli de. Çalışan her türlü yine çalışacak. Kimse kimsenin önüne arkasına kolay kolay geçemez. Önemli olan iptal olmasın. Ben iptal mağdurlarından olarak bu defa bileti almadığıma mutlu oldum valla. -
@düdüklütencere burda da aynı şeyleri yazıp yazıp durma da tekrara düşmeyelim hocam. Burda büyük kavgalar çıkmaz çünkü sen kendini yorma diye diyorum.
Latife yapıyorum aman yanlış anlamayın Ben de sizin gibi düşünen biriyim. Puan sınav falan son akla gelen şey. Sağlık sağlık sağlık... -
@gizo11
aman hocam ertelenmeli felan.. yapmayın biri çıkar şimdi şaka gerçek olmasın.
hayırlısı olsun hayırlısı -
yok hocam orası halk
burası elegant elit kodoman -
Ertelendi arkadaşlar duyuru yaptılar
-
Korktuğumuz başımıza geldi. Listesiz erteleme
-
Herkes çok iyimser ama artık bu sınava 2021 kpss den sonra gireriz ne diyelim geçmiş olsun hepimize
-
@xqarmedo
neden hocam. açıkçası ben bu konuda ösym sınavlarının biraz referans olacağını düşünüyorum. ösym yüksek katılımlı sınavlarını bile yapmaya başlayınca bence bunları gerekçe göstererek bastırabiliriz.
tabi 2018 hala herkesin hafızalarında orası ayrı. -
Listesiz erteleme mi, waoww