2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar sınav merkezini aradım uzun yönlendirmelerden sonra en son direkt numarasını buldum. Fakat şuan açmıyorlar ama açarlar. Taban puanı öğrenmemiz lazım belki birimize bilgi verirler. Diğer kurumlar ysk vs taban puanları açıklamaya başladılar sınavlarda şubata marta koymuşlar. Bilgi almamız için sınav merkezi 03122535404. Lütfen sizlerde arayınız.
-
Lütfen hareketlenelim artık
-
Süresi biten HES kodu için ne yapacağız? Arayan soran var mı?
-
@locke
hayat eve sığar uygulaması indirerek sadece hes kodu talebine tıklayarak anında yeni süresiz hes kodu oluşturabiliyorsunuz.
sanırım bu uygulamaya ihtiyaç duymadan da e-devletten de aynı şekilde elde edebiliyorsunuz.
ben uygulama üzerinden alıyorum. -
@locke Büyük ihtimal o kısım için güncelleme olanağı tanırlar.
-
@düdüklütencere2
sanırım siz başvuruda kullanmış olduğumuz hes kodunun geçerlilik süresinin dolmuş olmasını kastettiniz. pardon yanlış anladım ben -
@düdüklütencere2 Evet onu sormuştum. Yine de teşekkürler. 31 Aralık sondu benim sınav ertelenince kaldı öyle. Yenisini de almadım belirsiz durum olduğu için. En iyisi pazartesi arayayım. Buraya da yazarım aynı durumda olan vardır.
-
@estergon-kalesi Arayıp öğrenirim pazartesi artık ona göre hareket ederiz.
-
@locke
Ösym adı altındaki hes kodları hepimizin 31 aralık sondu. o kod 2020 kpss için başvurduğumuzda otomatik olarak bizlere atanmış olan kod olduğu için.Bir de hes kodları zaten süresiz olarak alındığında dahi 31 aralık tarihine kadar oluyor. Yani herkes için doldu bu sınavlara başvuruda kullandıkları kodların süresi. O nedenle o konuda tedirginlik etmeyin; kişisel bir durum değil, içiniz rahat olsun.
hes kodunun adının ösym ya da başka bir şey olmasının da bir önemi yok, o isim zaten elle yazarak verebildiğimiz bi şey. hangi kodu nerede kullandığımızı karıştırmayalım diye bir kolaylık sadece koda isim vermek.
muhtemelen halihazırdaki hes kodlarımızı yeniden girmemizi isterler sadece. çünkü tüm başvurular için ortak bir durum geçen yıl başvuru yaparken kullandığımız hes kodlarının süresinin dolmuş olması.
bu linki takip ederek ya da direkt hayat eve sığar uygulaması indirerek herhangi bir risk durumunuz olmadıkça yıl sonuna kadar geçerliliğini koruyacak hes kodu alabilirsiniz.
https://hayatevesigar.saglik.gov.tr/hes.html?gclid=Cj0KCQiA6Or_BRC_ARIsAPzuer9NU_fuWAGJFim092Eh-MbAP-bCLb_aTzQT6IO6wtWspxJy-Jfz7CYaAtH_EALw_wcB -
@düdüklütencere2
süresiz alınan kodlar nasıl 31 aralığa kadar oluyor anlamadım? ben geçen yıl aldım süresiz kod hala geçerli sınavlara da o kodu girmiştim süresiz olduğu için ösym kodunu kullanmadım ben süreli diye. süresiz kodum hala görünüyor uygulamada da geçerli yani -
@duha
hımmm. otomatik atanan kodlar hariç demek ki süresiz olduğunda yıl sınırına tabi değil. benim geçen yıl ayrıca bir kodum daha vardı o da 31 aralık itibariyle son bulmuştu. ben o yüzden böyle bi çıkarımda bulunmuştum. -
@düdüklütencere2
alırken yıllık olarak almış olabilirsiniz kodu. yoksa adı üstünde süresiz zaten. herhangi bir covid durumunda işleniyor bilgilerinize. sürekli yeni kod almaya gerek yok.
bir tane süresiz kod alıp bundan sonraki tüm işlemlerinizde onu kullanmanızı tavsiye ederim. -
Arkadaşlar önemli birşey var diye bakıyoruz kaç entry hes kodu konuşulmuş sanki size hes kodunuzun süresi dolmuş sınava giremezsiniz demeleri gibi bir ihtimal varmış gibi
-
@schossow99
allah başka dert vermesin.
iyi forumlar -
@schossow99 Sadece bu sayfada hes kodu konuşulmuş, ben de bilmiyordum öğrenmiş oldum arkadaşlar sağolsun. Sizin önceki entrylerinize de bakıyorum insanlara ayar verme üslubunuz var. Ali kıran baş kesen misin mübarek. Şimdi bu mesaja da algıcı tavırlarla cevap atarsınız.
-
@schossow99 Kusura bakmayınız,özür dileriz. Yazmadan sizden izin alırız efendim. Lütfen bağışlayın
-
@düdüklütencere2 Kendim alamadığım için süresiz olmadı. KPSS başvurusunda otomatik verildi. Süreli olmuş oldu yani. Muhakkak öyle düzeltme yaptırırlar.
-
@duha arkadaşlar ders çalışabiliyor musunuz? Tarih belli olmayınca motivasyonum çok azaldı.Günde 1-2 saat anca çalışabiliyorum.Sizde durumlar nasıl?
-
@guy1626
tarihten bağımsız benim de motivasyonum ve konsantrasyonum çok düştü ancak elimden geldiğince ittiriyorum hocam.
seviyenizi bilmiyorum ancak günde 1-2 saat biraz az geldi bana artırmanız, sizi motive edecek şeyler bulmanız faydanıza olur. -
@duha kesinlikle hocam böyle bir sınava çok az arttırmak gerekiyor ama kaç gündür motive olamadım