2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
arkadaşlar küçük bir öneriye ihtiyacım var. Diğer derslerde sıkıntım yok ama muhasebe yapamıyorum . Kafam hep test mantığında . Bunu aşabilmem için monografi olarak ferhat yıldızın kitabı yeterli mi bi kaç defa dönerek yazarak çalışsam en azından her dersten alınması gereken minimum puanı alabilir miyim muhasebeden ?
-
Arkadaşlar kurumu arayalım işe yarar belki sessiz kalmayalım, taban puanı açıklanmalı artık. Ben de bugün arayacağım.
-
@kartalyürekli ben aldım ferhat yıldız monografiyi ama her monografide Ufak da olsa hata var. İnsanın çözesi gelmiyor. Başka alma şansınız yoksa kullanılabilir.
-
Hukuk için ne yapabilirim?Önemli yerleri yazıp ezber mi yapmak lazım?
-
@hayırlısıı size bir şey dediler mi hocam ?
-
Hesap uzman yardımcılığı iktisat sorularına bakıyorum. Bakıyorum da bakıyorum. Eski sınav soruları çok zor geldi.
-
@onuktekin
nereden bakıyorsunuz onlara? -
@KamuAdayı
https:/ /documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:1bfd09a7-e934-44d1-ac3c-af408c56044a#pageNum=13
http:/ /hesapuzmanligi.blogspot.com/2009/01/sinav-sorulari-5-89.html
Elimde eski bir kitap oradan bakıyorum ama bu bağlantılarda da aynı sorular var. O dönem bu soruları hesap uzmanları hazırlıyormuş. -
@onuktekin hocam zaten hesap hesap uzmanlığının her sınavı zor muhasebesi bence en zor sınavlar onda
-
@onuktekin 1 soru 5 kez böyle sorulur . Soru içinde soru .
-
@karar ayıp günah vallahi:)
-
@adanali01 eski sorular daha ölçücü sorularmış.
-
@onuktekin vala hocam ilhan kılınç da ben tek hesap uzmanlığı sorularında zorlaniyorum yani nasıl bir meslek bilmiyorum ama gerçekten yapana helal olsun
-
@onuktekin
2. linkteki iktisat soruları yine yapılabilir gibi geldi bana ama en zorlandığım ders olan muhasebede hmb sınavlarında ayrı bir zorlanıyorum
1989.. vay be bu sınavda göreve başlayanlar şimdi nerede acaba emekliliğe az kaldı diyorlardır.
özel çekme hesabı neymiş bakacağım merak ettim
teşekkür ediyorum bu arada linkler için. -
@kamuadayı
özel çekme hakkı, sdrnin türkçesiymiş belki işimize yarar bir gün bu bilgi de ben bilmiyordum. -
@kamuadayı IMF in parası diye de söylenir
-
@kamuadayı hey be halkbankasında çıkmıştı sdr sorusu
-
@kamuadayı özel çekme haklı SDR olarak tanımlanan IMF parasıdır hocam.
-
@onuktekin kılıçdaroğlu eski hesap uzmanı diye biliyom çözerken soruları sadece bunu düşünüyom niyeyse vay be diye .
Eskisi gibi zor olmasa da yine güzel bir sınav bizi bekler allah utandırmasın . -
@adanali01 eskiden vergi denetmeni vardı hesap uzmanları vs. hepsini tek çatıda topladılar adını vergi müfettişi yaptılar hocam .