2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@rabia89 pat diye bir şey yok ortada ertelenen sınav var zaten 19 - 20 aralıktaki sınava hazır olmanız gerek vdk katı bir kurum , daha önce yaptığı şeyi söyledim.
-
Söylemek istediğim kurum sizi düşünmez .
-
Dönem sonu işlemlerini nasıl düzenliyor sunuz ? @grwvh mizan yapmadan vakit götürmeden .
-
@karar Defteri kebir kayıtları sayesinde.
-
@karar Ben istense de istenmese de mizan düzenliyorum. Ama dediğim gibi defteri kebir her türlü iş görür.
-
@grwvh mizanla birlikte ortalama bir monografi kaç saatinizi alıyor? Genel geçici ve kesin yapınca 4 saati rahat geçiyorum.
-
@onuktekin mizan düzenlemek hamallık gibi geliyor hocam bana büyük defterden yapıyorum ben 2 saatimi ya alıyor ya almıyor. Yalnız merak ettiğim bazı yevmiye kayıtları hatalı yapılırsa sonuçta gelir tablosu ve bilançoda hatalı oluyor. Bu durumda puanın çoğu siliniyor mu acaba?
-
@onuktekin Detaylara hakim olmak için daha ziyade nizam kısmıyla ilgileniyorum. Süreye göre çözmüyorum. Ama nereden baksak benim de 4 saat falan sürüyordur. Süreye göre ayarlamayı sonra yapacağım.
-
Bütün dersler için piyasadaki bir kaynaktan mı kendi notlarından çalışmak mı daha faydalı olur? Tecrübeli arkadaşlar bir fikir veya kaynak ismi verirse sevinirim.
-
@karar o kadar da degil, tamam belki acele eder ama hadi sinav yapiyorum bu hafta sonu demez
-
@grwvh ben de tek tablo halinde mizan çiziyorum derli toplu oluyor 60 - 70 t çizmek başlı başına vakit alıyo sağolasın böyle devam edeyim .
-
@sedatinho dediğiniz gibi olursa zaten sıkıntı olmaz ama kurum bunu daha önce yaptı her ihtimal düşünülmeli ben güvenmiyorum sadece bunu belirttim .
-
A4 kağıdı önlü arkalı defter-i kebir olarak kullanıp her yevmiye işlemi sonrası işlemleri oraya geçiriyorum. Hem kapanış kayıtları hem de gelir tablosunda işimi kolaylaştırıyor. Mizan zaten günlük defterden büyük deftere geçirilen işlemlerin kontrolünü sağlamak.
-
merhaba arkadaşlar 84,219 a gelir mi sizce
-
@80üstamadnnmsz inşallah gelir hocam..bende 84.5 ile bi umut bekliyorum
-
türmob 2008 mart fin muh 2. soruda senet kırdırması var vs. Komisyonu ayrı kesmişler fakat ilhan hocanın problem 18 maliye müf sınav sorusunda finansman temini için ödenen giderlerin tamamını fin gid kaydetmiş . Yani nasıl dicez şimdi ?
Bilgisi olan var mıdır ? -
@karar güncel kitaplarda 780 hocam o.
-
@marsiyal Hesap değil de muhasebe hatası yapılınca üstü çiziliyor diye biliyorum. Mizan düzenleyince bir alışkanlık oturuyor. Yaparken insan darlasa da hesaplara alışmak gibi güzel kazanımları var.
-
@mantıkuttayyr şöyle türmob kom gid ve fin gideri ayrı almış ilhan hoca sadece fin almış o zaman tam destek ilhan hocaya sağolasın hocam .
-
@mantıkuttayyr şu da olabilir ben sondan başladım turmobun 2008 geldim son 5 yılın mı çözelim o zaman ? Nasıl olacak .