2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@karar Parasızlıktan katlandığı her şey 780 dir dostum
-
@aroma bana da acıyın ben zengin bir insanım ne anlıyım bu tür şeylerden eyvallh arkadaşım eksik olmayasın .. bende finans yazdım türmob öyle alınca sorayım dedim .
-
Alo maliyeden nasıl faydalanırız ? Gerekli midir ? Bakan var mı ?
-
12 gün sonra sisteme girdiğim hes kodunun süresi doluyor. Bunu güncellemenin bir yolu var mı sıkıntı çıkartacak gibi duruyor bana.
-
@dibace hocam bizimkiler de doluyor bir sorun olmaz bence
-
@rabia89 inşallah olmaz sorun arayıp sormak lazım yinede
-
Ya ben gerçekten anlamıyorum artık.
1 ay öncesinde tercih yaptık listeyi neden açıklamıyorsunuz?Hiç mi düşünmezsiniz şu işsiz gençleri. Liste yapma tamam, taban puanı açıkla geç çok mu zor? -
@muhalba Gönülsüzlüğün küçük küçük emareleri olsa gerek. yukarıda Allah, ne denir..
-
Sınav nasıl geçti arkadaşlar? Soruları toparlayalım mı? Şu listeyi açıklasalar iyi olacaktı. En azından iptal olmayacağını düşünürdük.
-
@onuktekin ilk cümle vurgun oldu iyiydi .
-
@karar Bugün sınav yorgunluğuyla uyanmış sınav hakkında muhabbet ediyor olacaktık. Zombi virüsü çıkmadan şu emeklerimizin karşılığını alırız inşallah
-
@onuktekin düşünün ben bile sınav olduğunu unuttum sağolsunlar sorma be hocam şimdiye çoktan dediğini yapmıştık
-
Dostlar , nazım hesap kayıtlarını yapmasak sıkıntı yaşar mıyız acaba her seferinde kendim çözerken kaçırıyorum onları . Puan kırma durumu olur mu yani ?
-
@hunter28 Kurumlar vergisini eksik hesaplarsın devlete az vergi ödersin. Yapıp yapmamak sana kalmış
-
Arkadaşlar kurumu arasak mail atsak şu taban puanı açıklasalar en azından
-
@hayırlısıı ben artık bunuda gectim,inşallah ilanın başına bir şey gelmez
-
@abondance_55 kesinlikle ilan iptal olmasında geri herşeye okeyim artık
-
@dibace e devletten şuan alabilirsiniz sınırsız olanı.
-
İptal olmaz sanmıyorum
-
@hayırlısıı iptal olacağına bende ihtimal vermiyorum bu sefer ama belirsizlik durumu çok etkiliyor maalesef .Bir an evvel inşallah liste yayınlanırda rahat ederiz.Bu gün aramıştım maliye bakanlığını, bir kaç yere bağladılar telefona kimse bakmadı..