2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Twitter etkinliğin TAGI KpssA Atanana2YılDenkKadroYok
-
@paretowilfredo bu başlık çok sessiz
-
@hayırlısı035 o ne ya
-
arkadaslar sinavda sanirim mizanlar istenmiyor donem sonu bilançosunu nasil cikartabiliriz bu durumda kesin mizan olmadan ?
-
@tupacshakur
ya büyük defter kayıtlarını kullanarak çıkarırsınız ya da isterseniz bir kenarda ayrıca mizan yapabilirsiniz. -
@kamuadayı Hocam simdi biz sınavda direk dönem içi işlem mi yapacağız.Onceki sayfalarda belki konuşuldu ama sınavda tam olarak neden sorumluyuz?
-
@zenginmemur
monografide önce verilen mizan ya da bilançoya göre açılış kayıtları. sonra dönem içi işlemler. ardından dönem sonu işlemleri. sonra kesin mizan (yapmak isterseniz). büyük defter kayıtları. en son bilanço ve gelir tablosu.sanırım büyük defter kayıtları istenmiyor ama bence mutlaka yapılmalı. yoksa bilanço çıkarılırken felan çok zorlanılır.
mizan da istenmiyor olabilir ama isteyen çıkarabilir kolaylık olsun diye. süre durumuna göre bakarım ben açıkçası. vaktim varsa yaparım. yoksa büyük deftere göre çıkarırım bilanço gelir tablosunu -
Listenin açıklanması yönünde bir şey yapılamaz mı arkadaşlar 84.8 puanım içerde miyim dışarda mıyım nasıl öğrenebilirim guydan dolayı vergiye çalışmayı bırakmıştım ama şimdi ertelenince sınavlar vergiye de çalışmak farz oldu içerdeysem tabi
-
Listenin açıklanmasını bekleyen arkadaşlar kararlaştırılan tarihte o gün ilan edilcekmiş . Dileyenler 0312 253 53 90 dahili numara 5406 arayabilirler .
-
@karar Kararlaştırılan tarihle ilgili bir şey söylediler mi?
-
@grwvh Yarın yani 9'u olması lazım
-
@grwvh @müspetmenfi yok hocam ne yarını , sınav şu tarihte yapılacaktır duyurusuyla birlikte yayınlıcaklarmış öyle uygun görmüşler . Liste olurmu bilmiyorum . Önleri görmeleri lazımmış haliyle ocak ortası şubat başı olur heralde dedim olabilir dedi .
-
@karar Anladım hocam umarım en az 1 ay öncesinden açıklarlar listelerle sınav tarihini
-
@müspetmenfi salı çarşamba duyuru yaparlar haftasonu yazılıya davet edebilirler. 1 ay süre verirler mi ben sanmıyorum hazırlıklı olmak gerek ki iptal olan 2018 sınavını yanılmıyosam çarşamba perşembe iptal dediler haftasonu sınavı vardı . Malesef bizi düşünen kurumlarımız yok .
-
En azından sınavın kaçla kapattığını bence duyurmaları lazım.Insanlar belirsizlikten kafayı yiyecekler.Onuda gectim ,açıklayacaksa listeli açıklamaları lazım.. 87 kusurle başvurmuştum umarım gelir
-
@abondance_55 siz de giremeyecekseniz biz kapayıp gidelim dükkanı
-
@yeniklasik sizin kaç puan var hocam? Gerçekten belirsizlikten dolayı böyle konuşuyorum.Belirsizlik psikolojisi,insanı belirsizlestiriyor.Mazur görün,arkadaşlar.
-
85 e gelir mi arkadaşlar belirsizlik bir an önce giderilmeli gerçekten ...
-
@patrice9 bence gelir bence 83 ile kapatacak
-
@karar oyle sey olur mu hocam ya pat diye sinava cagrilmak nedir yer ayarlicaz daha ucak bileti.şu bu ... en az 20.gun onceden aciklanir