2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mj_23 Bence evet dostum. Alım usulü değişmedikçe bu koşulun da değişeceğini sanmıyorum.
-
@paretowilfredo tesekkurler 85 puanim var ama bu aciklamalardan sonra pek bir umidim kalmadi gibi hayirlisi artik
-
monografi kitabi arayanlara ilhan kilicin kitabini oneririm icinde cogu kurumun sinavinda cikmis monografi sorulari var.
-
Arkadaşlar olurda klasik olurda bu sınav bende başvurmayı düşünüyorum ama klasik sınav tecrübem yok.Cikmis sorulara baktim klasik kolay ama kâğıda nasıl dökülür o kadar şey akılda kodlama yapmadan nasıl yazılır bilmiyirum.Guy önceliğim olacak ama bu sınavida denemek istiyirum.Nasil çalışacaksınız?Test şeklinde mi Yanı bilgileri okuyarak mi
-
@zenginmemur klasik için sindire sindire yazarak çalışın. Muhasebede de monografi.
-
@zenginmemur muhasebe dersinde arkadaşımızın da dediği gibi monografi ve iktisatta grafik çizimlerine çalışın. kalan konulara mülakata çalışır gibi çalışın dostum.
-
türmob un sitesinde geçmiş yıllar smmm soruları ve cevapları var. klasik sınavı kazanan birçok arkadaşım buradan da çalışmıştı.
-
İlan geldi hayırlı olsun
-
-
Kaçla kapatır arkadaşlar sizce?
-
82.90 a gelir mi
-
evet herkese hayırlı olsun arkadaşlar hakedenlerin çalışanların geçebildiği şansın pek az olduğu bir sınav sınava girecekler sınav tarihinden kısa süre önce belli oluyor maalesef keşke biraz daha uzun olabilseydi. 85.2 puan ile son güne kadar merak içinde olacağım.
-
İlan hayırlı olsun.Bu süreci guy ile nasıl götürebilirim?Önerisi olan var mı birisi test diğeri klasik sınav.
-
Üstadlar konuları hmb müfettişliği ile birebir aynı bari birleştirselerdi
-
P22: 91 ile yerimi alıyorum.
-
Klasikleşmiş çalışmalarımızı yine paylaşalım dostlar. Buyrunuz VMY sınavı ve mesleğine dair döküman;
Vergi Müfettiş Yardımcılığı için yapılan tüm alımların sayıları ve Taban Puanları;
Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavı konuları nelerdir? Sınav zor mu?
Vergi Müfettiş Yardımcılığı geçmiş sınav soruları nelerdir?
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/vergi-mufettis-yardimciligi-cikmis-sinav-sorulari-h4674.html
Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavına hangi kaynaklarla nasıl hazırlanılır?
Vergi Müfettiş Yardımcılığı nedir? Nasıl Vergi Müfettiş Yardımcısı olunur? Vergi Müfettişleri ne iş yaparlar? Görev yerleri ve özlük hakları ile MESLEK TANITIMI;
-
Guy ile bu sinav i nasil calisalim onerisi olan var mi zamanlama kotu
-
@zenginmemur
iktisat ve muhasebe kısmı farklı olur biraz hocam. diğerleri aynı. aynı kaynaklardan devam edin.
iktisatta grafik çizmeniz istenebilir. o nedenle grafiklere dikkat edin. mesela eksenlerde hangi parametrelerin olduğu genelde gözden kaçırılır.
muhasebe için ise monografi çözmeniz gerekecektir. -
Gönlümün kralı hoşgelmiş bereketli olsun ! Kalemi alalım elimize sebebimiz var.
-
@KamuAdayı vmy icin cikmis sorular kitabi olmiyor degil mi hocam klasik sinav oldugu icin monografu olarak neyi onerirsiniz