2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Düzeltiyorum 1 sayılı CB kararnamesi Vdk yapılanması tamamlamdı.
-
@law hocam işiniz var aşınız var yani bu kadarda panik ortamı yaratmak sizce ne kadar doğru gören bütün sınavlardan elendiniz tek buna kaldınız sanacak biraz sakin olun
-
@crowdingout hocam hayalim diyorum 3 yıldır bu ilanı bekliyorum
-
@law bro yanlış anlamada senin yaptığın şu evhamı 2 3 yıldır işsiz yapmıyordur yada istersen yanlış anla
-
@kalemcanavarı haklısın hocam kusura bakmayın
-
@law est kardeşim
-
@law hocam aşağı yukarı aynı durumdayız işiniz var ne güzel insanlar 5 yıl işsiz 1 sınava girmek için stres yapıyor sizinki biraz yersiz kalıyor. Elinizde olmayan şeyler için stres olmak yanlış akışına bırakın inşallah sınav size gelir verilen puan türleri genede düşük ve zor puan türleri.
-
@karar evet dogru hocam cok vaktim yok muhasebem hic iyi degil sadece muhasebeye agirlik verecegim vaktim kalirsa turmobun sorularini da alayim.bugun monografiyi aldim bakalim
-
@Willsmithh hocam inşallah herkes emeğinin karşılığını alsın çok zor günlerden geçtik ve hala zor günler geçiren çok arkadaşımız var ben çalışmadığım onca ilana hak yemeyim zor durumda olan bir arkadaşımız daha atansin diye basvurmadim çevremdeki arkadaşlarımda hep bu şekilde davranış gosterdi inanıyorum bu ilana da sınavina hazirlanamayan bu şekilde düşünen birçok arkadaşımız basvurmayacak belki 83 84 puanı olup bu sınavın hakkını verecek bir arkadaşımızın daha yüzü gülecek
-
Burayı bir sıçrama tahtası olarak görüp işe başlayınca ders çalışır başka kurumlara geçerim diyen girmesin. Mesleğe girdiğiniz andan itibaren yeterliği alana kadar sınavlar yakanızı bırakmaz. Sürekli bir sınav hali mevcut. Milli kütüphanede yatacak kıvama gelirsiniz o derece. Her refakat sonu sınav mı olur el insaf
-
@avemim hmuy ' un sırrına eremedim aslında neyse .. bu kadroyu tam doldurmuyorlar hocam hikmetinden sual olmaz genelde böyle .
-
Kimseyi etkilemek için yazmıyorum.
Senelerdir ders çalışmaktan bıkan bir kitle olarak vmy 3 yıl sürecinde ne yapacagiz merak ediyorum rahat etmenin vakti gelmedi mi. Ben mecburiyetten başvuracağım başka bir şansım yok. Ilk hedefim guy olup biraz kafa dinlemek. -
@Muhalba
valla hocam o kadar katılıyorum ki. 1 yıldır kpss sürecine girdim yeni mezun oldum. 1 yıl hazırlandım ve bu sene p48 90 geldi. şeytan diyor yaz guy güzel bi sahil şehrinde keyfine bak. sonra yine girersin sınavlara. bir yandan da 1 yıl emek verdik 90 aldık, küçümsemek için demiyorum ama guyda mı harcayalım puanımızı diyorum. gerçekten kararsızım. maliye teftiş olda çok sevineceğim ama 90 a düşer mi hiç bilmiyorum. -
@law
valla hocam işiniz yok da mı bu kadar kasıyorsunuz diye sordum sgkda mı çalışıyorsunuz diye. yaptığınız iş de güzel iş. çoğu kişi vmy ye tercih eder. böyle zor ve sıkıntılı olmasına rağmen uzmana yakın maaşı alan bir mesleği neden bu kadar hayal ediyorsunuz bilemem. ha olabilir hocam farklı sebeplerle isteyebilirsiniz ancak biz bu sürece yeni girmiş geleceği belirsiz işsizler olarak bile çok kasmazken sizin bu heyecanınıza şaşırdım sadece biraz. yine de sizin için de hayırlısı olur umarım. -
Vmy girerseniz zaten girdiniz son meslek olur
Yok ordan başka sınavlara hazırlanırim yok kpss puanım var şuraya geçerim üst kurula girerim o isler imkansız değil ama çok zorZorluk dereceleri şahsi tecrübem ve fikrim
TCMB ilanları> VMY yeterlilik > Sayıştay Klasik sınavı -
dostlar yazılı sınav, yeterlilik vb halledilir bir şekilde. az daha dişimizi sıkarız sorun değil. bu arada forumda da geçen sene idari hakimliği kazanan birkaç kişi vardı. Vergi müfettişiydiler. 10 yıl sonra yeminli mali müşavir şansı da var tabi.
Dostlar benim en çok merak ettiğim konu turneler. En son 2019 da sohbet ettiğim bir vm ile turnesinde sohbet etmiştim. genelde 3-4 ay civarında turneleri oluyor. gerçekten de pek aile hayatına uygun değil gibi. kendisi de bekardı sebebi bu mu bilmiyorum ama bir arkadaş da yukarda tanıdığı bir vm nin uzun zamandır turneye çıkmadığını söylemişti ancak buna pek anlam veremedim. yalnızca bu yıllık pandemi nedenli bir durum gibi geldi bana.
Dostlar bu konuda bilgisi tecrübesi olan veya halihazırda görevde olanlar varsa bizi bu konuda aydınlatabilirler mi? eminim turne konusunda aklında soru işaretleri olan başka arkadaşlarsa vardır. -
@KamuAdayı turnesiz teftiş varmı hocam mesleğin doğası turne turneye çok karşı olan merkez uzmanlık en iyisi
-
@Willsmithh
turnesiz olmayacağını biliyorum hocam. sadece tecrübeli arkadaşlar var ise turne süresi, şartları vb hakkında bilgi almak istiyorum -
@KamuAdayı hocam yönetmelikteki turne sürelerini dikkate almayın zaten yeni yapılanmayla beraber 3 ay- 4ay gibi uzun süreli turneler yok. Üzerinizdeki iş durumuna göre kısa süreli 1hafta-2 hafta süreli turneye gidersiniz ihtiyaç olursa. Turneye gidince de otelde kalırsınız kısa süreli olduğu için günlük harcırahınız konaklamanın büyük kısmını karşılar ekstra yemek kişisel harcamalarınız olabilir.
Ayrıca zorlu bir yeterlik süreci olmasına rağmen başka kurum sınavlarına da bakabilme durumunuz olabilir çok arkadaşım var vmy olup idari hakim/kaymakam olan. Ama süreç zorlu bir süreç kimse yanlış anlamasın guy duy gibi rahatlığı yok iş stresi var -
@KamuAdayı bu turne olayını bende merak ediyorum 3-4 ay evli bir insan için zor