2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mj_23 yani atiyorum vmy 85 puanla kapatti deniyor bu puan sadece p48 icin mi aciklanan puan yoksa ayri ayri diger puan turleri icin de mi boyle bir siralama yapiliyor.
-
@mj_23 kardeşim 5 farklı puan türü var misal. Burda başarı sırası değil puanlardan hangisi yüksekse onunla basvuruyorsun. Örneğin bir adayın p48 81 p23 82 p47 83 p24 84 p28 85 puan diyelim. Aday p28 en yüksek olduğu için onunla basvuracak. Bir başka adayın ise p48'i 86 ise o adayda p48 ile başvuracak. Bir başka adayın ise p24' 86.5 puan o adayda p24 ile başvuracak en sonunda sınav 86.5 ile kapattiysa p24'ü 86.5 olan aday sınava girmeye hak kazanacak. Burada puan türlerinin başarı sirasi değil hangi puanın daha yüksek olduğu önemli kısaca.
-
@LioN simdi anladim kardesim mevzuyu tesekkur ederim son alimda kac puan ile kapadi biliyor musun vmy
-
@mj_23 80 ile kapattı taban puanla yani
. kadro da dolmadı -
@sahnr bu sene icin bir ongorunuz var midir
-
@mj_23 82-83 max
-
@sahnr insallah hocam cok yuksek olmaz umarim
-
arkadaslar ben sadece p48 diye biliyorum vmyi. ama sanırım birden fazla puan türü varmıs. kac puan türü var ve hangileri bilen var mı ?
-
baktım 8 puan türü varmıs. ona ragmen 80 ile kapatmasına cook sasırdım ben tek p48 ile alıyor sanıyodum.
-
@sahnr kpssp 17 18 22 23 27 28 47 48 hocam
-
@sahnr p28 hariç hepsi aşağı yukarı aynı ağırlıkta puan türleri p48 i 85 olanın p18 i 80 veya 88 olmaz zaten
-
Merhaba dostlar.
Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavına ve mesleğine dair çalışmaları paylaşalım, akıllarınızda soru işareti olan konulara bir nebze yanıt bulabilirsiniz;Vergi Müfettiş Yardımcılığı için yapılan tüm alımların sayıları ve Taban Puanları;
Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavı konuları nelerdir? Sınav zor mu?
Vergi Müfettiş Yardımcılığı geçmiş sınav soruları nelerdir?
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/vergi-mufettis-yardimciligi-cikmis-sinav-sorulari-h4674.html
Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavına hangi kaynaklarla nasıl hazırlanılır?
Vergi Müfettiş Yardımcılığı nedir? Nasıl Vergi Müfettiş Yardımcısı olunur? Vergi Müfettişleri ne iş yaparlar? Görev yerleri ve özlük hakları ile MESLEK TANITIMI;
Çalışmaları ilk iletiye de ilave ediyorum ki dilediğiniz zaman ulaşabilin dostlar. İyi çalışmalar hepinize.
-
Son sayfada linkleri gorunce ilan geldi sandim
-
@paretowilfredo üstad Vmy sınavı ile ilgili duyumlarını bekliyoruz
-
@müfettiş_37 Bu durumda yani birden fazla puan türü olması 85 üstü kapatma ihtimalini doğurur mu
-
@avemim daha önceki sınavda da bu sekildeymis bence 85 üzeri kapatmaz diye düşünüyorum 82-83 civarı tahminim
-
Arkadaşlar 80-85 arası kapatır. Başarılı adaylar sınava çağırılır.
Sonra vazgectik deyip sınav iptal edilir. -
@avemim 2020 sıralamasını görmeden tahmin yapılamaz bence. 2019 da 84 üzeri 1000 1200 kişi vardı. 2020 sıralaması 2019 gibi olursa 82 83 gibi olur ama 2020 yi görmek lazım
-
Arkadaşlar sınav kaç gün önceden ilan ediliyor en az ?
-
@keynesmaliyeci 30-45 gün diye biliyorum ama sınav açıklansın başlarım çalışmaya diye düşünüyorsan baya sıkıntı olur. malum sınav klasik.