2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@çakırcalı iste hocam o yuzden sinava basvuru yaparken bunlari da hesaba katmak gerektigini dusunuyorum vergi mufettisligi oldukca mobilitesi yuksek bir is ve otesinde disiplinin cok on planda oldugu bir yapi iyi dusunulmeli
-
@çakırcalı hocam üç dört ay turne diye bir olay yok.gidiyorsun birkaç gün kalıp dönüyorsun.tekrar gidiyrosun tamamen senin programına göre.turneye gidip üç ay boyunca gelmemek gibi bir durum yok yani..
-
@kamucu25 hocam aynen 3-4aydan kastımız 3-4 ay gelmemek değil zaten Ancak bir program dahilinde haftanın 5 günü denetime çıkıp sadece hafta sonları evine gelebildiğin bir programın 3-4 ay boyunca bu şekilde olması bana biraz aile hayatı için meşakkatli geliyor bu arada kişiye göre değişir elbet
-
@çakırcalı belli zaman sonra düzen oluşuyor.cok büyütülecek bir durum değil yani..
-
Arkadaşlar meslek zor olsa ne olur olmasa ne olur.Bu sınavı önce kazanmak lazim.Görun bakın meslek zorda olsa katılım çok yüksek olacak.Sonucta sayıştay gibi ya da benzer bir sınavla alım yapıyor.Guy olup bu sınava girecek sgk denetmeni olup sadece bu sınava odaklı çalışan kişiler vardır.En son alımda giren birisi varsa gelir yazar zaten merak etmeyin.5.6.7.promosyonlar sıkıntı çekmiş ama şimdi diğer teftişlerden farkı yok belki mevzuattan dolayı vardır ama o kadarda olur yeminli mali musavirlere bakin çoğu eski vergi mueffetisi kazandiklari para ortada.
-
Sizlerden ricamızdır lütfen şu zor günlerde biraz anlayış. İşi olmayan arkadaslar var 3 4 yıldır bekleyenler var. Işi olupta bu mesleği cani gönülden isteyene bi diyeceğimiz yok hakkidir basvurur. Ancak Isi olsun olmasin sinava girmeyecekseniz basvuruda bulunmayın baskasinin hakkına girmeyin lütfen belkide sizin anlayışınız sayesinde sınırda bi sekilde girecek. Herkese anlayışı icin tesekkurler hakkımızda hayırlısını diliyorum.
-
@srsmn
aynen hocam geçen sene de vardı forumda vergi müfettişi olup idari kazananlar. avantajlı da olurlar bence mülakatta.
turne işi pek bana göre olmasa da alternatifimiz çok az deneyeceğiz mecburen.
hayırlısı olsun diyelim -
@HickS-HanseN çevremizi bu konuda bilinclendirelim dostum
-
Arkadaşlar tahminleri alalım kacla kapatacak diyorsunuz ben sıralama- puanların düşük olması çevremdeki puanı olan arkadaşlarımın bu mesleği tercih etmemesinden dolayı başvuru yapmamaları klasik zor bir sınavının olması ve işe girdikten sonra da yıllarca ders çalışılacak olma kriterleri ile öncesinde gelen guy ilanini göz önüne alarak 84 ile açıyorum
-
@law 2 3 senedir doğru düzgün ilan yok vmy olmak varken guy geldi diye buna mı başvurmayacaklar 85 86 ya sınırdan girer ya sınırdan kaçırır açık ve net
-
@law ayrıca atandığı halde vergi bekleyen arkadaşım var
-
İmkanı yok hocam 85 i geçmesinin ortalama 1500 kisi var mükerrer düşunce 1500 de 875 çok iddiali
-
@law gerçekten insanların başvurmayacağınımı düşünüyorsunuz? Kendinizce rakip elemek gibi geldi bana. İnsanlar yıllardır KPSS ye hazırlanıyor Vmy den mi korkacaklar ki önü inanılmaz açık bir meslek. Siz mesela 3 yıl daha ders çalışacagınızı bilseniz yine de başvurmazmıydınız? Benim bu süreçte hedefim Vmy ydi halada öyle deseler ömrün boyunca ders çalışacaksın yine Vmy derim. Ki şu kıtlıkta yok ben başvurmayım çok zor kimse demezzz...
-
@law 86 ile kapatır. Altı olmaz tahminimce
-
@avemim bir hafta öncesine kadar test sınav usulü çalışıp hazir olmadığım bir klasik sınava başvurmam dostum.
-
@law hocam siz de basvurmayin isterseniz olumsuz yanları çokmuş
-
@law kardeş senin niyetin puan öğrenmek değil adam elemek önyargılı olmayım dedim 2 gündür yaygara kopardın sgk denetmeni olduğun halde. Şimdide gelmiş ne kadar olumsuzluk varsa yazmışsın kendi çapında kendi puanına denk getirmeye çalışıyorsun zaten 2019 da 85+ 900 kişi var ordan hesapla artık liste açıklanana kadar kaç kişi mükerrer? başvurur mu başvurmaz mı? Kalan 10 günde de ders çalışırsın başarılar dilerim
-
@kalemcanavarı dostum adam elemek değil derdim çalışan bu isi isteyen herkes basvursun
-
@law dostum vallaha bu sınava işsiz ve müfettişlik isteyen herkes başvuracak. Kimse hazır değilim başvurmayayım demez en doğal hakları. 86.00 ve üzeri kesin girer ama öncesini tahmin etmek gerçekten güç. Kesin gelecekmiş gibi çalış bence. Bu şekilde kuruntu yapmaya devam edersen listeye girsen bile kaybedersin sınavı.
-
@yeniklasik sağolasın dostum haklisin