2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Şu forumda yazdığımız şeyler nasıl siliniyor bilen yardım etsin?
-
@karar bende de var hocam monografisi digerlerini nasil calisiyorsunuz iktisat derine inmeye gerek var mi bende iktisafin el kitabi var yeterli olur mu
-
@malik erdal babanın kitabının kendime ait notunu okuyorum hocam ben dediğim gibi çok uzaklaşmadan genel hatlarıyla maddesi varsa madde şeklinde varsa grafik esirgemicez çizecez dediğin kitap kullandıysan daha önce olur çünkü yeni kitap yeni bir tarz bence anlayana kadar ... ben de böyle olur. şuana kadar ne kullandıysan ondan ilerle hocam vakit bol sayılmaz .
-
@karar ben cikmislari sordugumda 2016 basimi dediler almadim
-
@lahzamm 120 saniye içinde düzenleyip veya silebiliyorsun. yoksa yöneticilerden başka kimse silemez veya düzenleyemez.
-
@hukukcukişi basım yılı yazmıyo ben de 3 baskıymış ama önemli değil ki en son sınav 2 yıl önce bile olmadı muh önemli değil hocam ama türmob bakın en günceli ama değişmez sorular bi 2013 tdhp değişti kitaplarınız günceldir zaten .
-
@hayırlısı035 teşekkür ederim
-
Muhasebe dersinde tek düzen hesap planını adınız gibi bilmeniz çok faydalı olur bu sınavlarda.
-
85.7 ye gelir mi arkadaşlar
-
@law hocam rahatta kal biraz şuan VDK başkanı sana gelir dese tekrar yazacaksın tek çaren gelecek gibi çalışıp beklemek hiç bir kaybın olmaz. Bu şekilde kendine zarar verir strese sokarsın
-
-
@law hocam ayni durum bende de var sakin olup calismak en dogrusu insallah hayirlisi olsun hepimiz icin
-
Hmuy a verilen sayı keşke buraya verilseydi Vergi denetimi var olan sayı ile gerçekten yeterli midir yani
-
@Willsmithh hocam vallaha kendime zarar veriyorum farkındayım 2018 de kpss den 91 aldım fazla alım olmadi malum Sgk ya yerleştim çok şükür.Bu sene calisamadim fazla sınav kötü geçti.Universite bile hedefim vergiydi şimdi de gelmeyecek olursa yıkım olacak benim için
-
Arkadaşlar monografi için önerisi olan var mı ? Hesapları tutturmak bana çok zor geliyor o kadar şeyi toplamak . Elimden sadece İlhan kılıç tamamı çözümlü genel muhasebesi var o da 3 baskı problem olur mu sizce
-
@law
şu an sgk denetmenliği mi yapıyorsunuz hocam -
@xqarmedo
ilhan kılıç iyi diyolar hocam. ben de onu alcam galiba -
@KamuAdayı evet hocam
-
@xqarmedo Olmaz bence muhasebede kayıt sistemi devamlı değişen bir şey değil ne de olsa.
-
@müfettiş_37 hocam yapılanma gerçekleşti 4 sayılı CB kararnamesi