2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
heşteg vergimüfettişliğimedokunma
-
@DüdüklüTencere güle güle kirletin zaten biz bizeyiz bi gidemedik inşlh bu sefere . @genclerbirlikli aman hocam gerek yok derken biliyosunuz ingilizce bilen tercihimiz sizin müdahil olacağınız bir şey kalmadı anlamında olsun söz uçar yazı kalır anlaşılmayan olabilir.
-
@law bende başvurmayacam genç arkadaşlara tavsiyem öngörülü olun kendimi deneyecem soruları göreyim gibi saçmalıklarla girmeyin. Guy olursunuz ilerde vmy olmak istersiniz ilanlar falan gelir hakkınızı yakmayın.
-
Tam anlamadım da 2 sınav hakkımız mı var 3 mü?
-
@byteks1 İlan metninden 3 olduğu anlaşılıyor benim fikrimce
-
@xqarmedo bende 3 olarak anladım ancak emin olamadığım için sizlere bir danışmak istedim. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar 84 85 bandında kapatır gibi geliyor sizin düşünceniz nedir
-
Bende P22 92.5 ile başvuracağım inşallah sayfayı aktif tutup klasik sınav tecrübesi olan arkadaşlarımız dan faydalanalım.Vmy sınavını kazanan veya meslek mensubu üstadımız varsa çalışma metodu sınav zorluğu genel bir taslak çizerse çok güzel olur
-
Arkadaslar 86.7 ile başvuracağım sizce gelir mi ? Geçen yıllarla kıyasladığımda gelir evet ama bu sene alım çok az tereddüt ettim. Ayrıca nasıl çalışılması gerekitiği konusunda tecrübeli olan, kpss harıcı ekstra kaynak tavsiyesi olan arkadaslar yardımcı olursa çok mutlu olurum
-
Değerli arkadaşlar, emektar arkadaşlar moral bozmak için yazmıyorum sadece bilgilendirme amaçlı iktisatta olduğu gibi hayatınız açısından öngörülebilir politika olması açısından yazıyorum...
Özellikle yaşı 23-27 arası üniyi bitirmiş ya da 4 senesini vs bu kpss a sürecine vermiş arkadaşlar iyi dinlesin
sene 2013 vergi denetim kurulu kuruldu 1 ay ara ile 5 bin vergi müfettişi aldılar alım süreci GUY gibi test usulu ve mülakat , 70 puan ile vergi müfettişi olanlar oldu şimdiki sınav 4 oturum klasik! işin ilginç tarafı sınavı klasik geçsen mesela 175kişi alınacak deniyor 150 kişi geçti diyelim sınavı adamlar zaten kadro dolmadı bunlarda sınavı geçti alalım demiyor yine mülakat yapıyorlar bu durumun maduru ve video anlatımında mevcut : https://www.youtube.com/watch?v=hZobECbAhEo
izlersiniz NEYSE benim anlatmak istediğim her canlının nasibi ayrıdır eywallah ama ilim,bilim sahibi bu gençler bu puanları aldıktan sonra bu kadar adaletsizliği hak etmiyor demem o ki siz bu yola gönül verdiyseniz çalışmanıza dewam edin ama sonuçta verdiğiniz emeğe üzülecek kişiler(elenecek) arkadaşlar olacak BU İŞİN ÇIKIŞ YOLU TÜM İİBF OLARAK SINAVLARA GİTMEYİP BAYKOT ETMEK ama öyle bir dünya ve gruplaşma hiçbir zaman olmayacak.Tüm iibf li gençler sgk da çalışmak ister neden sadece mülakat vmy 4 oturum klasik sonuçta elenmek? hangisini seçer insanlar tabi ki sadece mülakat+referans dan ibaret olan sgk denetmenliği
Gelelim guy a genelde kadın nufusu ağırlıkta öncelik biraz onlara gibi tablo var en azından benim edindiğim deneyim öyleydi
SONUÇ olarak arakdaşlar, ne kadar hırslı olursanız olun ne kadar puanınız olursa olsun BİR B PLANINIZ YOKSA( Kira geliriniz olabilir,bankadan faiz geliri ya da iyi bir işiniz olabilir :)) bu sınavlar son sınavlarınız olsun benden size büyük tavsiyesi he şu da var p3 puanınız yüksek ise hiç uğraşmadan düz memur olun geçin kurumunuz sizi 5-6 seneye zaten uzman yapacaktır hmb nın 3000 kişiyi memur yapması gibi en zahmetsiz yöntem ve insanlarla uğraşmadan MERKEZİ ATAMA ile p3 den düz memur olmanız.
HOŞÇA KALIN ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN...
-
@now34
keşke dediğiniz gibi bir işimiz olsa da uğraşmasak bunca sıkıntılı sınav ile. ancak el mahkum şu an.
iyi bir meslek, maaş ve hayatın yanında birgün karar verici pozisyona gelebilmek ve bu düzenin değişmesi için de birşeyler yapabilmek amacıyla kariyer grubu meslek istiyorum. biz yaşıyoruz şu zorlukları. en azından sonraki nesillere kolay bir ortam yaratalım, bilgi ezberlemek yerine işine bakıp ülkeye faydalı olsunlar, daha ileriye gidelim diye karar verici olabilmek istiyorum. böyle bir amacım da var. eminim böyle düşünen insanlar da mutlaka vardır. umarım sayımız az değildir ve bir gün bu fırsata kavuşuruz... -
@KamuAdayı hocam ne güzel yazdınız. Aklımdan, gönlümden geçenleri yazdınız .istediğim gibi bir kitap okumayalı çok oldu. Ya da bir konuyu sırf mera etiğim için bir makale okumayalı. çünkü şu ezberci sistemde bir işime yaramıyor. Az zamanda çok şeyi bilmek zorundayım üstelik her şeyi yarım yamalak öğrenerek.
-
@Amiree
sonuna kadar katılıyorum hocam. hatta şöyle ki; en son kpss ve kaymakamlık sınavında türkçe paragrafları okurken bazılarının edebi eserlerden alındığını gördüm ve gerçekten ben de garip oldum. uzun zamandır böyle cümleler okumuyordum. garip bir burukluk oldu içimde. hemen atlatmaya çalıştım tabi süre geçiyor soru çok
inşallah hak ettiğiniz mesleğe ulaşırsınız ve aklınızdakileri gerçekleştirmek için fırsatınız olur. -
@KamuAdayı inşallah
-
silinmiştir
-
800 kişinin sınava girdiği bir sınav sırf 2013te muhasebe bilmeyen kişiler müfettiş oldu diye mi klasik yapılıyor?Muhasebeyi klasik yap diğerlerini test yap ne olur ki?Bu kadar adayın kağıdı neye göre okunacak?Kaynak konusunda bile uzlaşamazken klasik sınav yapmak stresten başka bir şey değil.
-
@zenginmemur hayır hocam doğası gereği asıl bu sınav test olursa yazık olur . Bence uygulanan ender doğrulardan bu sınavın klasik olması .
-
Arkadaşlar +85.5 olup bu ilana basvurmayacak var mı çevrenizde
-
Yardımcı olur musunuz bir arkadasimiz için kritik bir durum var
-
@law hocam 85.75 puanla bende sınırdam başvurup göreceğiz