2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@YunusEmre_58 sizi gönülden tebrik ediyorum
-
@Hayaller71 en son 80 puanla kapattı , kontenjanda dolmadı ???
-
-
@sahnr, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@Hayaller71 en son 80 puanla kapattı , kontenjanda dolmadı ???
En son 80le kapattı dediği gibi. Sallama 82 falan diye görmesek inanacaz -
Bende arkadaşlara katılıyorum.80 üstünün şansı var.Zaten bu sınav klasik olduğu için ve girdikten sonraki süreci ağır olduğu için tereddütte kalan çok aday olur başvurmayan da olur.
-
nasıl vebal alıyorlar ya böyle keskin konuşarak.. adam belki 83 ile o masaya oturdu bu yorumu okudu ister istemez etkilenir. dili kullanmak çok önemli gerçekten. evet arkadaşın fikri öyledir (minimum 85) tir belki ama burda umutla bekleyen insanlar var. öyle düşünsen de 82-83 ihtimal var falan diyebilirsiniz.
ben bu yöntemi rakip eleme olarak gördüm nedense, samimi bi davranış olarak bulmuyorum.
en son 80 ile kapattı başvuru dolmadı 2500 olması gerekirken 1700 kişi başvurdu.
80 puanda olan 4500 kişi falan da vardı o zaman (tek yıldı ondan düşük kapattı falancılar gelmeden yazıyım bunu da). yani sıralamada olan herkes beklemiyor bu ilanları.ki 2019 da 80 üstü aday geçmiş yıllara nazaran yok denecek kadar az. sıralama 19 gibi gelirse zaten 81-82 ye kadar şans çok rahat var.
sıralamalar 18 gibi geride olsa bile yine aşırı yüksek kapatmaz bence minimum 85! olacak kadar. unutmayın mükerrerler var, hali hazırda üst kurullarda olan var,başka hedef kurumlar icin bekleyen var vs vs. -
@sahnr ya sabır! Ne rakip elemesi ne göz korkutması arkadaş bana sormuş yukarıda biri sence kaçla kapatır ben mevcut duruma göre kendim çıkarımda bulunuyorum ister samimi bul ister bulma yok rakip elemek içinmişte hayret bişey burda tanımadığınız insanlar hakkında ahkam kesmek ne kadar kolay. Altına da yazmışım inşallah düşük kapatırda herkes girer diye nerden yazdık arkadaş biride satırlarca yazmış insaları yorma germe vs. Kimsenin umudunu kırmak için değil böyle düşündüğüm için yazdım
-
@Hayaller71 bazı kelimelerim doğru olmayabilir ama klavye dili bazen normal yazılanı daha ağır algılatabiliyor insana. kusurlu cümlelerim var ise özür dilerim. bunlarda benim düşüncelerimdi.
Yolunuz açık olsun, en güzel yerlere gelirsiniz inşallah.
Başarılar arkadaşlar
-
@sahnr est. Hocam bende kusurum varsa özür dilerim. Burda dediğim gibi kasıtlı moral bozmalık durum yok bazı arkadaşların morali bozulduysa kusura bakmasınlar çalışmaya devam İnş düşük kapatır sizinde yolunuz açık olsun hocam başarılar
-
@Hayaller71 rakip eleme gibi bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Belki bu bilgi arkadaşları bir nebze rahatlatır. 2017 de 300 kişilik ilan geldi 1500 kişi çağırıldı. 1000 kişi sınava girdi . Yaklaşık 334 kişi mülakata girmeye hak kazandı. 300 kişilik ilandan toplam 181 kişi alındı. Vmy ciddi bir meslek , ciddi bir sınav sonra üzülmeyin çalışın.
-
@urfaspor63 zannedersem 2013 2014 teki yüklü alımlardan sonra ince eleyip sık dokumaya başladılar
-
@urfaspor63 aynen puan yetse kazansanız bile almıyolar. Ben doldurduğunu görmedim kadronun genelde. 2013 2014 belki o yıllar dolmuştur ama genelde boş kalıyor kadrolar.
-
@avemim aynen hocam. O dönem mühendis bile almışlardı. Gerçi bu hatadan sonrasında dönüldü. Bu kadar geleneklerine bağlı bir kurulun o dönem içini boşalttılar. Sonrasında önce test usulünden vazgeçildi, daha sonra kurum teamüllerine geri döndü. Mülakat aşamalarında çok titiz davranıyorlar.
-
@kizilderili Üstad, 2017'de kuruma girenlerden. Üstadım bizi süreçle ilgili ne gibi zorluklar bekliyor, nasıl hazırlamalıyız,mesleki zorluklar nelerdir, mesleğinizden memnun musunuz ? Bu konuda tercübelerinizden faydalanmak istiyoruz.
-
@grwvh muhasebe hangi kitaptan çalışıyorsunuz hocam ?
-
@karar ferhat yıldızın tüm kitaplarını bitirdim şimdi ya rasyo ya da monografi çözmeyi planlıyorum.
-
@grwvh rasyo test kitabı değil miydi evet bende mono çözüyorum ilhan kılıç'ın kitabı aklıma takılanlar vardı ondan sordum hocam .
-
@karar daha monografi çözmedim ama çözmeye başlarsam ben de o kitabı alcam 1 ay sonra istediğini sorabilirsin büyük ihtimalle o zaman monografiye başlamış olurum.
-
@karar hocam aklınıza takılan nedir ?
-
Süreci geçmek için biraz deli olmak lazım diolla. Yrd. sürecinde hep sınav mod mu?