2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@asdfghasdfgh su an listeler hazirdir bile hocam ama ne zaman aciklanir bilemedim insallah burda en azindan puanlar ucmaz yeterince moralimiz bozuldu. 90 uzeri almayan herkes tedirgin resmen
-
@jeffbezos aynen hocam umarim yuksek kapatmaz korkulu bekleyis hakim bende de:(
-
@asdfghasdfgh senin de mi puan rizikolu hocam
-
84.6 puan var ve artık sabır diye bir şey kalmadı. Suriye sınırı gibi puanım var
-
@barro12 hahahaha hocam al benden de o kadar iyi güldürdün
-
@jeffbezos hocam kazansak klasik sınav var, kazanmazsak şansımız yok işsiz kalıcaz. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. DUY ilanı desen sadece 90+ puanlılar rahat, GUYa bakıyoruz taban puanlar çok yüksek. Denk geldiğim seneye bak.
-
@barro12 haklısın hocam şansızlık dizboyu
-
@jeffbezos hocam 85,19 sikintili bence
-
@asdfghasdfgh benim de oyle sikintili hayirlisi bakalim bugun aciklanmaz gibi
-
Vmy sınav listesi bence hazır ama büyük bir ihtimalle koronayla ilgili olarak bakanlar kurulu kararları bekleniyor. Ona göre vdk da durum değerlendirecektir.
-
Hafta sonu yasakları geldi ne olacak acaba
-
Yeniden mi sınav ertelenecek acaba?
-
@vegas aman allah korusun diyeceğim ama sanki mantıklı olan tüm sınavların ertelenmesi ya da daha fazla merkezde yapılması. Vmy sınavı da az sürmüyor.
-
Benim için sağlığım sınavdan daha önemli . Söyleyeceklerim bu kadar .
-
Sınav olsa korona olanları başka sınıfta alırlar mı acaba? Az emek değil neticede. Hepimizin başına da gelebilecek bir şey. Evinde oturana bulaşıyor neticede. Bu sınavlar konusunu kurumlar yeterince ciddiye almıyor bence. Guy başvurusunda hes kodu da istemiyordu. ÖSYM yapsa bir nebze daha güvenli hissederdim.
-
eger sinav ertelenirse en erken mart nisan gibi yaparlar o sinavi o da iyi ihtimal umarim ertelenmez.
-
Şuan pozitif çıkan biri olarak nasıl sağlığımdan daha önemli gib cümleler kuruyorsunuz anlam veremiyorum. 6 gündür ağrılardan uyuyamıyorum. Nefes alırken ciğerlerim batıyor. Değil ders nefes almaktan başka bir şey gelmiyor aklınıza. Hiç bir şey sağlıktan önemli değil. Kaç saat sürecek bir sınav bu. Ertelemezse Çok kişinin canını yakabilir asıl bu düşünülmeli.
-
İçişleri bakanlığı genelgesinde sınavların yapılacağı açıklanmıştı şu an bir degisiklik olmassa bu haliyle sınava girilecektir kanımca. Elbette hiç bir şey sagligimizdan önemli değil hayırlısı olsun
-
@gizo11 geçmiş olsun allah acil şifalar versin. Sınav KPSS'den de uzun sürüyor. Test olsa neyse de iki gün az değil. 16 saat dile kolay. Endişe verici bir durum.
-
@gizo11 çok geçmiş olsun hocam acil şifalar diliyorum