2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@locke
ben okumadım mı orayı ya özgeçmişi atmadım inşallah. işin yoksa bir daha yaz.. -
@kamuadayı hocam Şimdi ben neyi indirecem sadece 2 gün önce başvuruyu yolladım o kadar kafam karıştı.Bir şey indirmedim.Bir sorun olur mu?Özgeçmiş formu var sadece elimde.
-
@zenginmemur
hmb nin sınav başvuru sistemine girin hocam. orda bilgilerim kısmında sınav başvurularım var. vmy başvuru formunuzu pcye indirebilirsiniz. yazdır dedikten sonra sağda pdf olarak kaydeti seçin dursun pcde.
başka birşey yok. özgeçmişiniz duruyormuş zaten. -
@kamuadayı Mecbur yazılacak yeniden : )
-
İşe bak ilani düzgün okumadık diye sınav girişinde elenecektik az kalsın:) teşekkürler arkadaşlar
-
Arkadaşlar başvuru sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi ya da tahmini olan var mı ? Sanırım ilanda net bir tarih yoktu yanılıyor muyum
-
@jeffbezos bu kadar hazırlandım inşallah 85 puana gelir bu işsizlikte 90'la kapatsa bile sasirmayacagim
-
@jeffbezos hocam bende 85.75 bekliyorum açıklansada ona göre yoluma devam etsem
-
@jeffbezos p.tesi, sali açıklanır büyük ihtimal.
-
@çiçek aynen ben de oyle dusunuyorum
-
@estergon-kalesi insallah hocam
-
Sizce şehirler arası seyahat yasağı gelir mi arkadaşlar ben çok korkuyorum gelir de ertelenir diye @jeffbezos
-
@guy1626 olsa bile sınava girecek kişiler için bir istisna hükmü getirilir merak etmeyin hocam emin olun hmb de yapsak şu sinavlari da kurtulalim diyordur
-
Teşekkürler cevabınız için insan korkuyor iste @jeffbezos
-
@guy1626 müsterih olun hocam bu saatten sonra her türlü yapılır baksanıza insanlarin koronayi umursadigi yok ki kalan sağlar bizimdir mantığı var
-
@jeffbezos hocam 875 kisi girecek sınava az değil. 90 ustu puani olan max 400 kisi vardir ki hepsi de basvurmaz zaten. 86 85 civarinda kapatir gibi
-
@scofieldmustafa valla 85 olursa yakalarız hocam inşallah öyle olur
-
@kamuadayı ben de attm ozgcmisimi hocam atlamisim bu ksmi ,tekrar yazsak sorun olmaz herhalde sistemdekinin aynisi mi olmak zorunda acaba
-
@rabia89
taratmıştım hocam ben. pcde var örneği ona göre yazarım. yoksa sizde sorun olmaz bence. mümkün olduğunca aynısını yakalamaya çalışarak yazabilirsiniz nolur nolmaz diye. -
Sinava katilacaklar bugun aciklanir mi acaba?