2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@jeffbezos hocam hesabın tam ısmini mi yazmak gerekiyor mesela indirilecek katma değer vergisi gibi uzun uzaya yazmak mi gerekiyor yoksa 191 Ind kdv yazsak sorun olur mu
-
@urfaspor63 hocam hesap isimlerini ben hep SMMM yeterlilik sınavlarında nasıl yapılıyorsa yani büyük harflerle yazmıştım kısaltma yapmadan
-
@jeffbezos düzenin önemli olduğunu düşünerek kendimce öyle yaptım
-
Merhaba arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var. Dünden beri vmy sınavına başvurmaya çalışıyorum fakat kimlik bilgileri kısmında cinsiyet bilgim yer almıyor. Bilgiler kısmına girip KPS'den güncelle diyorum fakat değişen hiçbir şey olmuyor. Cinsiyet bilgim yer almadığından dolayı askerlik bilgileri ekranı da çıkmıyor başvuru esnasında. Sekiz farklı numara verdiler hepsini aradım fakat aldığım cevap biz bununla ilgilenmiyoruz şurayı arayın oldu. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olup yardımcı olabilecek biri var mı ? Başvuruyu böyle tamamlasam sonrasında sıkıntı olur mu? (Sonuçta benden değil, sistemden kaynaklanan bir durum var ortada)
-
@pikaçu bir şey olmaz hocam icin ferah olsun.
-
@adanali01 hocam ezber nasıl yapıyorsunuz?Çok ders var ne önerebilirsiniz bu saatten sonra?
-
@zenginmemur inşallah olmaz.
-
@pikaçu hocam önerim yazılı olarak da mail atın dursun kenarda ama bir şey olacagini sanmıyorum
-
@jeffbezos Maalesef vmy sınavının iletişim bilgileri kısmında mail adresi yazmamışlar halbuki diğer iki sınavın iletişim bilgileri kısmında mail adresi yazıyor. Az önce aradım, başvurun onaylanıyorsa sıkıntı olmaz, sınava gelirken çıktı alınca manuel işaretleme yaparsın üstüne dedi. İnşallah sıkıntı oluşturmaz.
-
@pikaçu sıkıntı olmaz hocam sizlik bir durum yok burda içiniz rahat olsun
-
@jeffbezos 180 nolu hesabı yevmiye kaydına sığdıracak babayiğit tanımıyorum ya da 24 nolu mali duran varlıklar hesap başlığına bağlı hesapları
-
@urfaspor63 peki ya 370,371,691
-
@zenginmemur vala hocam ben kpss sürecinde hep ezberliyordum anayasayı bile tek tek zaten o yüzden soruları kısa sürede czyrdm gördüklerimi ben hep ezberciyim hocam ama tabi burda nasil olur blmyrm guy önce ya o sıkıntı
-
@adanali01
yorum soruları da oluyor hocam. maliyede özellikle direkt tanımdan ziyade duruma göre öneriler açıklamalarınız nedir gibi sorular var. yanlış anlamayın salt ezber sorun yaratabilir. -
@urfaspor63 hocam alt satırada inip yazabilirsin evet biraz sıkıcı ama adamlar düzen istiyor
-
@kamuadayı vala hocam geçimde sınavı yani zaten 100 almak amacım degil bi mulakat görmek
-
@jeffbezos başvuru formumun çıktısını almamıştım artık alamaz mıyım girdim gözükmüyor
-
@guy1626 hocam şimdi baktım ama izin vermiyor
-
@jeffbezos Ben baktım şimdi indirdim bilgisayara pdf olarak sorun çıkmadı
-
KAÇLA KAPATICAK..VARMI TAHMİNİ OLAN..