2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@malatyalı-sis aynen nasıl toplanacak mizanlar
-
@Marsiyal bddk da ing haricinde iyi bi ortalama kaydetmiştim ki iktisat ve maliye soruları da sağlamdı. Vmy iptal edilmişti ancak hazırlık sürecinde piyasadaki soruları çözdüm bence bddk dan zor değildi kolay denmese de.
-
@hukukcukişi
bir tane bilanço verip fta oranlarını hesaplatıyorlar hocam. bu soru her banko.
maliyette belki dağıtım sorarlar. orda da tanım olabiliyor.
sözel sorular da oluyor tanım gibi. (gider harcama nedir, bazı muhasebe ilkeleri vb)
monografi dışındakiler çok kasmıyor gibi. -
@aroma teşekkür ederim dostum ona da bakayım.
-
@avemim Normalde kuruldugundan beri her sene alım oluyor bu sene dışında her sene en az olan sene 300 alım oldu 2015-2016 da iki yılda 3500(1500+2000) kişi ilan açıldı. sayının bu sene düşmeşi tedirginlik oluştursada seneye de açılır diye düşünüyorum. genelde tabn puana yakın kapatıyor. 80 se 80 le başvuran tüm adaylar alınıyor son 3 yılda ilanlar azalınca kısmen arttı en yüksek son alımda 300 kişilik ilan verdiiğinde 82.6 civarı kapattı. ama bu sene 175 kişi olması ve sınavdan onra gelen ilk ilan olması nedeniyle 85 in altına kolay kolay inmez gibi. ama belli olmaz 84 83 de olabilir. garanti olması için şartları sağlayan 80 üstü puanı olanın başvuruyapması yararına olur.
-
@hustundag valla hocam hic bilmiyorum ki serbesttir herhalde ama ben hesap makinesiyle bile yanlis yapiyorumyani makine kullanimina izin vermeme gibi gaddarlik yapmazlar herhalde
-
@KamuAdayı maliyete bakamayacagim vaktim yok cok eksiklerim var hocam cok sagolun bilgiler icin
-
@hukukcukişi yapmazlar heralde
-
@hukukcukişi
rica ederim hocam ama vakit ayırabilirseniz en azından basit tanımlara, maliyet sistemlerine felan ve 1. dağıtıma bakmanızı tavsiye ederim. bunlar çok zamanınızı almaz gibi.
iyi çalışmalar -
@KamuAdayı tamam.onlara bakayim.hocam ama detayli sorarlarsa o sıkıntı biraz ondan gozum.korktu hic bakmayayim dedim
-
@hukukcukişi hesap makinası kullanılmıyor hocam bildiğim
-
@karar evet ilandada hesap makinasına yasaktır demişler şimdi baktım
-
@karar iste bu cok uzucu olur bende kullanildigini duymadim acikcasi ama oylr umut ettim
-
@hustundag @hukukcukişi beyler teftiş sınavına giriyoruz lütfen hakkını verelim demesin ler ki kolay ekmek yedi . Allh söyletmesin kalemleriniz keskin olsun , her ter akıtan için . Amin ..
-
@karar haklisiniz hocam aminn
-
@hukukcukişi
rakamlar çok karışık olmuyor genelde yuvarlak ve düz rakamlar oluyor hocam. çok sıkıntı yaşamayız heralde. mesele dört işlemi hızlı yapanı değil muhasebeyi bileni seçmek ne de olsa sıkıntı olmaz gibi geliyor bana. daha önce girenlerden de bu konuda pek şikayet işitmedim. sürece konuya hakim olmak asıl zor olan. -
@KamuAdayı evet hesap makinesi olmadiindan cok.karisik rakamlar olacagini dusunmuyorum biraz pratiklesmek onemli zannediyorumki hocam hakkimizda hayirlisi olsun
-
Monografi içim hangi kaynağı önerirsiniz
-
Gecmis yil sorulara bakinca insanin ici karariyor, bu sorulara bakip da " ben yaparim bunlari " diyebilen insalar var mi cidden merak ediyorum puan olarak siralamaya gore mulakata kalsak bir nebze umitlenecegim ama her sinavdan 50, genel ortalama 65 olma şartı zorlayacak gibi. Gercekten iyileri degil, en iyileri tercih etmek icin yapilmis bir sinav.
-
Akfonun klasik sınav notları güncel değil almayın. Verdiğim paraya yazık.