2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ferhat yıldız nasıl monografide?
-
@muallakta_kalan ilgili puanda siralamaniz kac benim tahminim 86 civari kapatir 87.5 la ilk 875 olma ihtimali yuksek. Tabi ilk gelen ilanlardan oldugu icin birde gercekte sinava girmeyip gereksiz yazanlar olacagi icin durum degisebilir. Ama en kotu ihtimalle 2021 alimi olursa onda gelir gibi.
-
@grwvh bu soru kac puan oluyor?
-
@hll 60 gibi
-
@hll 86.47 puanla kesin girecem diye o kadar kitap siparişi verdim. Bak bizi germeyin burada :))
-
@hll p48 den ilk 500 deyim. Guyla birlikte hazirlanacam giremeyeceksek o tarafa çok ağirlik vermeye gerek yok ama belli olmuyor işte. Girecekler de sinavdan 1 hafta önce belli olacağı için durum biraz belirisiz gibi. Cevabınız için teşekkürler.
-
@yeniklasik tahminim 86 kapatir dedim zaten 85 ustu olanlar sıkı bir sekilde calismaya devam
-
@muallakta_kalan hocam kurumun istediği diğer puan türleri ile adayların p48 puanları bence çok farklı olmaz.Sıralamaya girme ihtimaliniz girmeme ihtimalinize göre çok daha yüksek.
-
@hll 2021 de alım olur mu ki
-
böyle kasıntı bir sınavın listesinin 1 hafta öncesinde ilan edilmesi yanlış bana göre. hadi sınava girmesi garanti olanlar bir kenara da puanı sınırda görünen veya öyle hisseden insanların motivasyonunu etkiler bu durum. akşama kadar ders çalışıp yatarken ya ucundan giremezsem listeye diye düşünen insanlar vardır. kalan günlerde sürekli motivasyon tazelemek gerekir onlar için.
-
-
84 ve üstü puanı olanlar kesinlikle çalışsın. İşin zorluğu ve sınavın klasik olması sebebi ile bu sınavı herkes istemiyor. 84 puana gelme ihtimali yüksek.
-
@zenginmemur çözüyorum şuanda sanırım basitten zora doğru yapılmış güzel gibi
-
Arkadaslar benim merak ettigim şu monografi zaten cok uzun zaman alan bir sey onun harici diger muhasebe sorulari nasil oluyor hangi konulara bakmakta fayda var.monografide hesaplarda hata yapmamak cok zor gibi.ve sure yetiyormu sinavda nekadar sure veriliyor muhasebe icin
-
@hukukcukişi öğleye kadar süre veriliyormuş sürede sıkıntı yaşamazsınız süreci tamamlamak önemliymiş yani istenilen tüm hesapları kesin mizan geçici mizan bilanço kapatmaya kadar bitirmiş olup olmamana bakıyorlarmış
-
@hustundag cok tesekkurler cevap icin ben evde hesap makinesiyle bile yanlis hesapliyorum hocam cok dikkatli olmakta fayda var acaba diger monografi harici sorular neymis hangi konular umarim onlar cok zaman alan sorular degildir
-
@onuktekin Ferhat yıldız çözmüş idim kurumlarin cikmis ve özgün sorularını içeriyordu kaynak iyiydi değerlendirebilirsiniz dostum .
-
@hukukcukişi ondan emin değilim hocam Alican hoca konu ile ilgili video paylaşmış youtube ‘da oraya bakabilirsiniz yazılıya nasıl hazırlanmalıyız adlı videoda anlatıyor yardımcı olur sizede
-
@hukukcukişi sınavda hesap makinası kullanılmıyor mu
-
@hukukcukişi sinavda da hesap makinesine izin veriirler diye dusunuyorum