2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Willsmithh hocam sadeca sözlü sınav yazıyodu geçen bakan beyin tweetinde o yüzden 100 kişilik ilan gibi yapılacağını düşünüyorum. Ama denildiği gibi 500 kişi 70 yds ile 100 kişiyi bile dolduramaz.
-
umarım yds şartı kaldırılır 500 kişi ve sadece sözlü sınav bir çok arkadaş için iyi gelebilir .
-
Yönetmeliğe tekrar baktım arkadaşlar
YDS bakanlığın gerekli gördüğü takdirde.
Bölüm bazlı olması da idarenin takdirinde.
Yani talep eder HMB personele mail atarsak ozellile puanı 90 üstü olan arkadaşlar puanını belirtip bu sınava katılmak istediklerini belirtilerse etkili olabilir en azından yüksek puanlı ve İngilizcesi olmayan yüzlerce öğrenci bu unvanda çalışmak isteyebilir.bakanlık isterse önünde hukuki bir engel yok. -
@Willsmithh hocam kesinlikle bunu yapalim.benim 90larda degil ama 500 sayi olarak cok iyi cogumuz sinava gireriz. Ve yds istenilen eski ilanlardan sayiyi dolduramadigindan bahsedelim mailde ornek sinav hatirlayablar yazsin orneklendiririz. Stratejide zor doldurdu sanirim eksik kalan konj vardi bunlari belirtelim.
-
@Willsmithh mail atalım hocam durumu belirtelim
-
@Willsmithh mail işi önemli hocam yapalım.
-
Dağılımda belirtildiği gibi 500 kişilik alım tek ilanda gelirse iki şekilde olabilir. Elbetteki iibf hukuk mühendislik diye fakülte ayrımına giderler ilk başta daha sonra kalan kadro sayısının 5 ya da 10 katı yazılı sınava 2 katı mülakata çağrılır. Yahut 500x4=2000 kişi doğrudan mülakata çağrılır.
Tabi bunlar benim öngörülerim... -
Dguy gibi mesleğe girdikten sonra yds puanı alma şartı getirilse çok iyi olur. Hem yeni puan taze bilgi demektir. Bu tarz tivitler atılarak talepler iletilebilir
-
@Willsmithh ben de mail atılmasından yanayim hocam beraber hareket edebiliriz bölüm bazli olmasin diye
-
Çeko mezunu olarak bu kadroya başvuramiyorum sanırım.
-
HMUY hangi puan türünü ister acaba ? Bölüm bazlı mı olur ?
-
@eomer ben sabahtan atacağım ben dikkate alacaklarını düşünüyorum yönetmeligi kendileri hazırladı ve kendileri "bakanlığın takdirine " göre dil şartı koydukların göre demekti o kapıyı boşa açık bırakmadılar
-
@Willsmithh
Saçma bir soru olacak ama hangi mail adresine atıyoruz? -
Ortak bir metin oluşturup hep birlikte gönderelim arkadaşlar. Yüzlerce kişiye kayıtsız kalamazlar.
-
Dil şartı olursa kadrolar dolmaz. Bölüm şartı olursa kadrolar dolmaz..500 kişi, 4 katı mülakata çağrılır diye düşünüyorum.
-
@Willsmithh hocam mail adresini ve metni buradan paylaşırsanız hepimiz atarız.
-
@Willsmithh hocam hep beraber atalım yarın. ortak bir metin hazırlarsak iyi olabilir
-
@Baelish vmy ile yerini mi yanlisr yazdılar diye bile düşündüm hani. Hangi mantıkla 500 kişi acaba sayı
300 kişisini bari guya verseydi 1300 guy olurdu -
@Willsmithh hocam meslege girdikten sonra istensin istenecekse de onu da maile yazalim.diger meslekler gibi.buna da raziyiz
-
@Su28A Kadro dağımları kötü dostum. Çok yorum yapamıyorum, üzücü bir durum.. Herkes için, sevinen olduğunu düşünmüyorum şu ortamda.