TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

KPSS A
    2020 hazine maliye uzman yardımcılığı
    444
    3413
    577846
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • D
      deen @Gittsman Son düzenleyen:

@gittsman teşekkürler hocam

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • G
        Gittsman Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @deen Son düzenleyen:

@deen rica ederim. Hayırlı olsun bu arada.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • D
          deen @Gittsman Son düzenleyen:

@gittsman Allah razı olsun hocam sizinde inşallah

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • G
            Gittsman Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen: genclerbirlikli

Silinmiştir

• H
              hattarihanzo Son düzenleyen:

Atama şubesi bu şekilde net konuştuysa iki haftaya olur bu iş.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • G
                Gittsman Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @hattarihanzo Son düzenleyen:

@hattarihanzo onlar bi tarih vermediler makamın kendine göre bir kararı planı olabilir. onlara da bi talimat gelirse ben bilgilindiricem buradan.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • M
                  monsieur Yasaklı @Gittsman Son düzenleyen:

@gittsman cok sagolun hocam iyi olur

• D
                    destroyerb11 Son düzenleyen:

arkadaşlar bugün yüz yüze görüştüm, güvenlik soruşturmasından bahsettiler. sordum o mu var diye evet dediler. ancak biraz başlarından sallamak için söylediklerini düşünüyorum ama söylenenler doğru. her şey hazırmış sadece makamdan talimat bekliyorlarmış. ancak ne sorduysam onun dışında bilmiyorum yanıtını aldım ve hakikaten bilmiyorlar bunu da net olarak söyleyebilirim

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • G
                      Grejuva @destroyerb11 Son düzenleyen:

@destroyerb11 kardeşim yapılmış mı yoksa yapılıyor mu çünkü 78 gün oldu açıklanalı.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • S
                        spartacusflash Yasaklı Son düzenleyen:

ne atama kararıymış ne makam kararıymış arkadaş. İçİşleri Bakanlığına vali mi atıyon yoksa mit uzmanı mı alıyon? Dalga geçmenin insanları bekletmenin de bir adabı, usulü vardır. Hiç değilse bir bilgilendirme yaparsın şu tarihte şunlar şunlar olacak şunlar istenecek diye ona göre insanlar başka şehirlerde olanlar ya da evli olanlar bu doğrultuda bir plan yaparlar.Yarın bir gün atama kararı olunca hemen 15 gün içinde bu işler nasıl hallolacak?Gerçekten maddi imkanım olsa yurt dışında kalıcı olarak yaşamak ve çalışmak isterim ama olmuyor işte.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • G
                          Grejuva Son düzenleyen:

Mülakat biteli 128-130 gün oldu.
                          Kazananların açıklanması üzerinden 78 gün geçti. Daha beklenecek gibi duruyor.

• E
                            emrediyebiri Son düzenleyen:

Grupta biri yazmıştı. Adalet bakanlığına atanan uzman yardımcıları da başlamamış. Hem hazine kontrolörleri de bizden önce açıklanmasına rağmen başlamadı daha. Her bakanlığın kendine has çalışma sistemi var demek ki…

Arkadaşlar son bir toparlama yapalım;

1- Hazine kontrolörlerinden bir üstat Eylül’ü işaret etmişti.

2- Bugün grupta üstatlardan haber alan biri de tahmini Eylül dedi.

3- Bayramdan önce yetkililerle konuşan bir arkadaşa 20 Ağustos sonrası muhtemelen denmişti.

4- “Bütün belgeler hazır ve sadece makamdan onay beklendiği ancak soruşturmalar nedeniyle süreç devam ediyor” duyumu da geldi.

Kaçırdığım varsa ekleyin lütfen.

Not: Ayrıca lütfen bakanlığı arayan ya da bir biçimde bilgi/duyum alan arkadaşlar buraya da yazarlarsa seviniriz. Çünkü memurlar da kuvvetle muhtemel telefon baskısından yoruldu.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • G
                              Gittsman Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Merkezi atama b grubunda bile 2 3 ay sonra göreve başlanıyor. Bu tarz işler makamın takdirinde olduğu için cok bir süre bicmek dogru olmaz. Burda iki bayram tatili ve uzaktan veya dönüşümlü çalışma kosullarida vardı bir süre. Mayis sonu evraklarin tamamlandığı düşünülürse Ağustos Eylül çok şaşırtmaz ama umarım daha erken başlanır.Atama servisi surekli telefon geldiği için acamiyoruz bu yuzden bir gelişme olursa biz size bilgi verelim sizde arkadaşlara iletin dediler. Kendileri de makamin talimatını göre hareket ediyorlar. Burda tahminlerden ziyade makamin ne zaman ne karar vereceği önemli. Herkes bir bilgi almaya çalışıyor haklı olarak. Bilgi gelir gelmez sizinle paylasicam.

• T
                                tommyvercetti Son düzenleyen:

Vaka sayıları her gün artıyor. Bizi etkilemesi de muhtemel. Bana kalırsa birşeyler yapmalıyız, bu sessizlik hayra alamet değil.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • D
                                  destroyerb11 @Grejuva Son düzenleyen:

@grejuva yapılıyor kardeşim yani dedikleri bana bu. onu da ben sıkıştırdım diye söylediler. ama yukarıda da belirttiğim gibi doğru olup olmadığından emin değilim çünkü bana pek güven vermediler. ama makamdan haber beklediklerini net belirttiler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • A
                                    asdf Son düzenleyen:

Merhaba,

Halihazırda memur olanlar için muvafakat yazısı yazılmış mı Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, Kurum ile iletişime geçen arkadaşlar bu yönde bir bilgi edindiler mi?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • P
                                      pphmuy Yasaklı @asdf Son düzenleyen:

@asdf bayram öncesi görüştüğümde yazılmadığını söylemişlerdi. Bu hafta hazineye ulaşamadım. Dün de kendi kurumumun personeli ile görüşmüştüm, hala gelmediğini söylediler.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • A
                                        asdf @pphmuy Son düzenleyen:

@pphmuy teşekkür ederim bilgi için.

• S
                                          spartacusflash Yasaklı Son düzenleyen:

kesin bilgim yok ama bu gidişle eylüle uzayacak gibi

• S
                                            sagropa Son düzenleyen: sagropa

@paretowilfredo Ne zaman iş başı yapacağımıza ve hangi birimlerde görevlendirileceğimize dair bir bilgin, bir duyumun var mı, hocam?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 161
                                            • 162
                                            • 163
                                            • 164
                                            • 165
                                            • 170
                                            • 171
                                            • 163 / 171
                                            • İlk ileti