2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@fenerlim sen hayal kuracağına bir an önce guy'a hazırlan bence.
-
@zenginmemur bence 250 Ankara+YDSsiz / 250 İstanbul+YDS şeklinde değiştirsinler
-
@hakimehanımm ne güzel bir dilek ya.Hatta her yere dağıtalım.Olur mu degisir mi?
-
@zenginmemur YDS alanların da gönlü olur bizim de ama bakanlık bizi ne dinlesin. Hesap kitap yapılmış çoktan..
-
@fenerlim kardeşim nereyi arayacağız?Bende bir kere aradim geçen yıl ilan gelecek mi diye ertesi gün bakanın twiti geldi
-
@hakimehanımm en çok şey gıcık zaten 100 kişi alsa yds herkes kabul edecek.Çunku veriler ortada geçen yıl stajer kontrolörlük yds 70 istedi dolduramadi 130.ksi p48 80di.Yani 500 kişide yds istemesi çok ilginç şaka gibi
-
@zenginmemur kasıtlı yapıldığı zaten belli YDS ye karşı da değiliz zaten hepimiz alacağız sonunda. Fakat kadro boşa gitti diye üzüldük hepimiz. İnşallah bir şeyler değişir makul olan ne ise o olsun
-
Polemiğe girmeyin arkadaşlar pazartesi bir telefon edin üstünüzde düşeni yapin
-
@fenerlim ilan tarihi olsa sınavla çakışır değişim istenir anlarım da arayıp ne diyeceğiz birimiz yds siz istesin birimiz ankara istesin birimiz başka bir şey ister bakanlık demez mi biz mi ilan verip işe alacaz sizi siz mi ilan verip işe girecek insanları belirliyosunuz diye komik olmayın hocam bu ilanda değişecek bi şey yok bence..işe girecek sayısı belli ki alim sayisindan az olacak belki bu alımdan hemen sonra bi alıma daha çıkarlarsa buradaki talepler ancak ileriki ilanlari etkiler
-
Madem isteyen herkes paşa gönlünce Ankara İstanbula sayı tayin ediyor , yds şartını kaldırmaya çalışıyor bizim de buna hakkımız var
Ben de kurumu arayacağım.
Kurum içi haksızlığına bu kadar Sesiniz gür çıkmadı. Yazık. -
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Baskıyla bu ilânı İstanbuldan Ankarayada aldırabilir miyiz?
Muş a bile aldirirsiniz
-
Herkes bi telefonla istedigini yatırsın arkadaslae yds si olmayan yds kalksın desin, taban puani yetmeyen puan düşsün desin, puan türünü beğenmeyen baska puan turu istesin. Herkese hayirli işler
-
Boş yapmayın pazartesi herkes arayacak düzelmezse duzelmeyecek zaten. Siz de bal gibi biliyorsunuz 500 kisi kadro dolmaz bu hâliyle
-
@YunusEmre_58 700 mü, sanmıyorum hocam max 500
-
@fenerlim kadronun dolup dolmamasını onlar önemsemiyorlar yine de şansınızı deneyin arayın tabi
-
Burdaki insanlar yds sınavına karşı değiller sadece 500 kişilik kontenjan boşa gidecek toplamda 100 kişi alınır alınmaz. Yds'den puan alanlar kesin alınacaklarını mı düşünüyorlar ?
Komisyon:ne okuyordunuz
-Ingiliz filolojisi yds 'den 70 aldım.
Komisyon: filoloji derken
-ingiliz dili ve edebiyatı
Komisyin:Kpss önemli değil ingiliz dili yeterli bizim için yarın gel başla -
@urfaspor63
boşa gitmeyecek hocam. çünkü amaç zaten 500 değil 100-200 arası alım yapmaktı. 500 göstermelik rakam. alanım 90 yds yok ve bu ilanın değişeceğini de hiç zannetmiyorum -
@KamuAdayı değişmez hocam sadece arkadaşlara yds bu ilan için fazla lüks dedikçe kızıyorlar. Kadı görevindeki hoca bir gün davaya bakar.taraflardan birine haklısın der. Diğer tarafa dönüp ona da haklısın der. Sonra karısı gelir, hoca hocaaa böyle kadılık mı olur diye çıkışır hoca da karısına dönüp, sende haklısın der. Sende haklısın hocam sende haklısın işin garibi herkes haklı
-
Kimse neden anlamiyor yds puani olan arkadaslarla ne problemimiz olabilir.Bizim tepkimiz 500 kisilik kadronun dolmayacagini bile bile yds isteyenlere.Mulakati gececeginiz ne malum arkadaslar.Bicok insan girsin ki onunuzden cekilsin.Yarin bigun ydssiz baska ilanlarda karsilasmayacakmiyiz ??
-
Öyle diyorsunuz da hocam Bu mesaja göre İngilizce çok gerekliymiş. Bana da mantıklı geldi, söylediği üyenin. Ydsyi yani boşa istemiyorlarmış. Mesajı aynen alıntılıyorum.
"Yanlış düşünüyorsunuz. Arkadaşınız hazine ve maliye uzmanlığının maliye tarafında ise işinde ingilizceyi kullanmıyor olabilir. Lakin hazine uzmanlığı, esasında hazine müsteşarlığı bünyesinde iken maliye ile birleşmesi sonucu hazine ve maliye uzmanlığı ismini almıştır. 500 kişilik bu alımda, idare bu sayının bir kısmını hazine tarafında bir kısmını maliye tarafında istihdam edecektir. Hazine tarafında ingilizce bilmeden çalışmak imkansız denecek boyuttadır. Hazine uzmanları bakanlığın dış ekonomik ilişkiler genel müdürlüğü, kamu finansmanı genel müdürlüğü vb. bir çok genel müdürlükte istihdam edilir ve buralarda çalışan uzmanlar ingilizceyi aktif olarak kullanmak durumundalar. En basit mailleşmelerde dahi. Yurt dışındaki sempozyum, eğitim ve toplantılara üst düzey yöneticilerle katılırlar ve burada ingilizce sunum yaparlar, toplantılarda ingilizce konuşmak durumundadırlar. Size ingilizce biliyor musun seni yurt dışında şu toplantıya gönderelim diye sormazlar. İngilizce bildiğiniz varsayılır zaten. Bu konuda açıklama yapma gereği hissettim naçizane. Arkadaşınız istisnai de olsa yurt dışı temasın olmadığı bir birimde ya da maliye tarafında çalışıyor olabilir. Keza maliye tarafında da bazı müdürlüklerde ingilizceye ihtiyaç duyulur. Yds 70 sınırı, yeterlik tezi öncesi sadece aşılması gereken bir engel olarak düşünülmemeli. Yetersiz ingilizceyle hazine tarafında çalışmanız zulüm olacaktır."