Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Camokaa önceki alımlarda kesin olmayan liste değişmeden kesine döndü. Yine öyle olur
-
Bi gelişme var mı arkadaşlar? Kesin liste ne zaman yayınlanacak ?
-
@Maximus beklemedeyiz, bakanlığı falan arayan oldu mu acaba arasak bilgi alabilir miyiz
-
@Camokaa personel genel müdürü vali olarak atandı süreci uzatabilir bu durum
-
atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. çok şükür listedeyim ben de.
meslek hakkında özellikle seyahat konusunda bilgisi olan oldu mu arkadaşlar? ben doğrudan denetçiler ile görüşme imkanı yakalayamadım ancak kurumda çalışan iki personel ile görüştüm. seyahatlere hazırlan çok yogun olacak gibi bilgi verdiler.
özellikle izmir istanbul antep antalya hatay demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
meslek hakkında bu sitede şehir dışı seyahat çok nadiren olur yazıyordu ben tercih yaparken ama durum tam tersine çok farklıymış ben bunu mülakattan bir gün önce öğrendim.
artık kısmetimiz burası insan her koşula alışır ancak hazırlık yapmak bilgilenmek amacı ile Wahtspp grubu ya da telefon paylaşımı yapsak faydalı olur atanan arkadaşlar ile. daha önce 657 olmayanlar için aday memur eğitimi vs konularda bilgi paylaşımı yaparız. Ne düşünürsünüz bu konu hakkında? -
Arkadaşlar iyi günler, aranızda btk kazanan ve orayı tercih edecek var mı?
-
Arkadaşlar iyi akşamlar, aranızda sağlık uzman yardımcılığını kazanan var mı?
-
@yakos1905 merhaba btk asil kazandınız mı?
-
Sağlık uzman yardımcılığı mülakatı ile dernekler mülakatına ortak giren kişiler vardı. İkisini de kazanan oldu mu?
-
Arkadaşlar ben yedeklerdeyim güvenlik soruşturması için gelmişler arkalarda bi yedeğim. Var mı baska soruşturulmaya gelinen ?
-
@manu1905 dernekler için geldiklerini nasıl öğrendiniz hocam gelenler mi söyledi
-
@queenbee, içinde söyledi: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@manu1905 dernekler için geldiklerini nasıl öğrendiniz hocam gelenler mi söyledi
Ailem sormuş hocam personel gen müd ile alakalı demişler
-
@manu1905, içinde söyledi: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@queenbee, içinde söyledi: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Ailem sormuş hocam personel gen müd ile alakalı demişler. Siz kazandınız mı
-
@manu1905 kaçıncı ı yedeksiniz hocam
-
@manu1905 beklediğiniz başka mülakat var mı hocam, dernekler için gelinmesi garip
-
@Camokaa, içinde söyledi: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@manu1905 beklediğiniz başka mülakat var mı hocam, dernekler için gelinmesi garip
Baska beklediğim mülakat yok gerilerdeyim 10 falan gelmesi zor.
-
Bugünde bir ses seda yok sanırım
-
Değerli Arkadaşlar, 27 haziran tarihinde içişleri uzman yardımcılığı kesin olmayan başarı listesi yayınlandı.
Şu şekilde bir yorum yaptım, 3 ilan için listeleri de açıkladılar. 2 ilan için yasal süreler sona erdi bu da 2 hafta sürer itiraz ve değerlendirilmesi. Sonrasında oryantasyon vs bir arada yaparlar ise işlemler son aşamada olabilir.
3 ilan için listeleri de aynı anda yayınlayabilirler. Tabi şahsi kanaatim bu şekilde işleyişi bilmiyoruz -
@imdatduman itiraz süresi çarşamba günü bitiyor hocam. Değerlendirme süresi ne kadar sürer bilmiyorum ama 2 hafta çok sanki
-
Yönetmelikte komisyonun itirazı da en geç 3 iş günü içinde sonuçlandıracağı yazıyor