Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
TİHEK uzman yardımcılığı sonuçları açıklanmış mülakata gireceklerden 3 kişi asil olarak kazanmış.
-
Yanlış listeye bakmışım stajyer kontrollük listesinden 3 kişi varmış
@Wicksell, içinde söyledi: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020TİHEK uzman yardımcılığı sonuçları açıklanmış mülakata gireceklerden 3 kişi asil olarak kazanmış.
-
200 kişilik Göç listesinde olup da Dernekler mülakatına girecek var mı ?
-
Seyahat izin belgesinin çıktısını almaya gerek var mı arkadaslar
-
@odle soran olursa E devlet den açıp gösterile bilir sonuçda heryer kapalı çıktı alma imkanı olmayanlar için sorun olmaz diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar merhaba ben de Tihek'i kazananlardanım ancak evrak teslimi için Seyahat izni alamadım. Başka şehirden sözlü sınava girecek arkadaşlar nasıl aldınız ? Teşekkür ederim.
-
iyi geceler arkadaslar.
seyahat izin belgesinden 2 kisi yararlanabilir mi? mesala ozel aracla gidilirken sofor olarak gelen kisi benim icin duzenlenmis belgeden yararlanabilir mi ? -
@economist34 o kisinin tc ad soyad belgede yer alması lazım. Yoksa seyahat edemez.
-
Mülakata hazırlanan arkadaşlarımız mutlaka çalışmış ve çoğu şeye hakimdir ancak kısaca şunları paylaşmak istiyorum.
Derneğin tanımını, kanundaki haliyle ezberlemeniz faydalı olacaktır.
Dernek ticari faaliyette bulunabilir mi?
Dernek adında kullanılması izne tabi kelimeler nelerdir?
Derneğin zorunlu organları nelerdir?
Dernek üyelerine ücret ödenir mi?
Derneğin tasfiyesi nasıl yapılır?
Derneklerin taşınmaz mal edinimi nasıl olur ve bildirim süresi nedir?
Kamu yararına çalışan dernekler (dernekler kanunu 27. Maddesini dikkatli okumanızı öneririm.)
Derneğin sona erme halleri nelerdir?
Beyanname ne zamana kadar verilir? -
@edekentli hmm o zaman onunda cikarmasi gerekir. ben bi kaymakamliga gitcem beni valilik oraya yonlendirdi. bakalin belki o anda ben yapabilirim. ben buna giremeyecegim mahalliye girecegim de sizin mulakat daha yakin olunca islemleri yapmis oldunuz. tesekkurler.
-
@AndOne
Merhaba.
6/5 tarihinde mülakata katılacağım. Mülakata hazırlık çerçevesinde 5253 Dernekler Kanununa bakıyorum. Kanun dışında Maliye - Hukuk - İktisat - Kamu Yönetimi için KPSS sürecinde halihazırda elimde bulunan notlar üzerinden genel bir tekrar yaptım; ancak yeterli olur mu bilemiyorum. Bu dersler üzerinden gelen soruları değerlendirebilmeniz mümkün müdür?
Ayrıca ortalama bir süre söyleyecek olursanız mülakat ne kadar sürüyor? -
@Averroes son gün bunları düşünürsen mülakatta sesin titrer.
-
her birimize başarılar arkadaşlar umarım eksiksiz ve sorunsuz bir mülakat dönemi daha geçmiş olur
-
Mülakatlar yarın başlıyo herkese başarılar arkadaşlar umarım herkes tez zamanda atanır
-
Gelemiyecek olan var mı mülakata
-
Komisyon karşısına maskeyle mi çıkıyoruz
-
Nasıl gidiyor acaba mülakat?
-
Arkadaşlar otobüsle gidecekler için seyahat izin belgesi çıktısı almaya gerek var mı
-
Mülakata giren arkadaşlar ses verin yav
-
En azından mülakat kaç dakika sürüyor gelmeyen çok mu onun hakkında bilgi verseniz?