Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Camokaa o havasız otobüste 8 saat demek, korona partisi gibi bişe olacak
-
Ertelenmesi sağlık açısından elzem. Yarın arayıp söylemek gerek. Bir kaç arkadaş dillendirirse dikkate alınabilir belki
-
Her açıdan ertelenmesi gerekir mülakatların ancak halen bir duyuru yok aramak lazım personel daire başkanlığını
-
Covid-19 mart ayından beri var. Hatta mülakat tarihlerinin ilan edildiği tarihte şu an geçerli olan tedbirler vardı. Niye mülakat tarihlerini açıkladılar acaba. Bu dönemde görüsülmeden bir karar alınmaz herhalde.
-
Personel Genel Müdürlüğünü arayıp tekrar söyleyelim en başta sağlık sonrasında izin ve vasıtaların olmayışı sefer yapanların da fiyatları çok yüksek belirlemesi vs
-
Arkadaşlar beni aradılar şimdi ankara mi ikamet ediyosunuz mülakata katılacak mısınız diye sordular ben de evet katılacam dedim sonra da teyit için aradık dedi kapattı
-
@dursundursun Benide aradılar hocam duruma bakıyorlar herhalde ama şu an için herhangi bir erteleme yokmuş.
-
Beni de aradılar sanırım sayıyı öğrenmek istiyorlar kaç kişi katılacak diye
-
Arkadaşlar sizi arayan numaranın sonu 43 64 müydü
-
Arkadaşlar merhaba, ilk gün mülakata Uşak veya Afyon'dan katılacak arkadaşlar var mı?
-
@İnspector nasil ya? eger gelemeyecegim denirse ne olacak? bu bir sacmalik. ben mahalliye girecegim umarim yarin sizin icin bir aciklama olursa bizim icin de bir gosterge olur.
-
Ulaşabilen arkadaş oldu mu ertelenmesiyle alakalı
-
@şanlıefsane Ulaştım dostum da personel genel müdürlüğüne ertelenmeyecek gibi duruyormuş gerçekten anlam veremiyorum seferler zaten az 20 kişiyle aynı otobüste normal süresinden 2 3 saat daha uzun sürecek şekilde nasıl gidilecek bu salgın ortamında ertelense daha hayırlı olacak herkes için ama işte Ankara dışından gelecekler için çok büyük sorun
-
@Claark Bilet fiyatları 2 katı kuaförler kapalı izin ayrı sorun
-
@Claark maalesef erteleme olmayacak dendi bana da.
-
@Camokaa hocam izin başvurusu neticelendi mi sizin.
-
@şanlıefsane Hocam bugün beni de aradılar.Erteleme olacak mı diye sordum hayır dediler
-
@şanlıefsane evet hocam, 60 saatlik izin verdiler gidip dönecem
-
Peki katılamayacak olan var mı? Yani bence aranılan herkes katılacağım dedi ondan iptal edilmedi
-
@dursundursun haftasonu sokağa çıkma yasağında ankaradan katılanlar şehiriçi için izin almamız gerekiyor mu bi fikriniz var mı bu konuda?