Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Camokaa yani bu hafta ve önümüzdeki hafta bu işlemler ile geçer diye düşünüyorum.
@1zeynep hocam, bizim mülakata da illa ki itiraz eden olmuştur, itirazlar değerlendirilmiş ve itiraz edene bildirilmiştir belki ama şu an için süreç beklemede.
bir de dün denetçi yardımcılarına hizmet içi eğitim haberi vardı sosyal medya hesaplarında. -
@imdatduman hizmet içi eğitim süreci etkilemeyecektir hocam, itirazla alakalı bir yavaşlama oldu muhtemelen
-
İlgililere duyurularak haklarında hayırlar getirmesini diliyorum.
-
kazananların whatsapp grubu kuruldu mu arkadaşlar?
-
@Maximus bildigim kadariyla yok henüz evrak kosturmacasindayiz siz resimli iş talep formunu bulabildiniz mi acaba
-
Asıl olarak kazanan arkadaşlar bi whatsapp grubu kuralım evraklardada birbirimize yardımımız dokunabilir.
-
@yakos1905 hocam internetten sınava başvurduktan sonra verilen formda da iş talep formu yazıyor ama istenen iş talep formu ayrı bir form mu acaba?
-
@dntc bende fark ettim şimdi çok sağol usta başvuru yaptığımızda aldığımızmis
-
@yakos1905 rica ederim
-
Arkadaşlar diploma örneği veya mezuniyet belgesi ile ilgili belgelerin şeklen nasıl olması ile ilgili kurumdan bilgi alabilen var mı? Diplomanın fotokopisi veya e-devletten alınmış mezuniyet belgesi yeterli mi acaba?
-
Son teslim tarihi ne zaman göremedim de
-
arkadaşlar bu kamu görevlileri etik sözleşmesindeki birimi kısmına ne yazılacak bilgisi olan var mı?
-
@fmuslera Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü yazabilirsiniz
-
Kazanan arkadaşlar ulaşırsa wp grubuna ekleyebiliriz
-
Arkadaşlar çağırılan ya da göreve başlamakla ilgili bilgisi olan var mı