Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@nairu net başvurur
-
@Willsmithh nasip bilinmez daha iyisi olur umarım hocam Sizin için..
-
@nairu 2019 puanlari bir hayli dusuk hesaplanmis siralamaya kiyasla, ancak 2018 puanlarinda tam tersi bir durum soz konusu, dolayisiyla 2018 puanlari belirleyeci olacaktir, 2018 puanlarinin son demleri olmasi ve atananlarin 2019a kiyasla daha fazla olacagi öngörüsüyle bir miktar 90in altinda kapatabilecegini dusunuyorum
-
2019 puanım 87.43 sıralama 255 fakat 2018 de bu puana 400 500 sıralamalar var galiba. Tekerrürleri saymazsak önümde ortalama 300 kişi var gibi duruyor
-
@paretowilfredo teşekkür ederim dostum
-
2019 yılı için p23-90 puanım var sıralamam 68. 2018 yılında 90 civarı puan alanların sıralaması kaçtı acaba
-
İçişleri bakanlığının bu işletme sevdası nedendir. İşletmeye karşı bir sempati duyuyor bakanlık puan türlerinde ne hikmetse:)
-
@enjoythesilence puanım 90.01 sıralama 316
-
@kitapsever teşekkür ederim
-
@enjoythesilence p23 90.89 214. Yüm şans gelirmi acaba guyda puanımız yanıyo buna girsek bari
-
@kaderebak1 valla bakalım insanlar tercih edecek mi ki ederler. 2018 ile 2019 sıralama konusunda çok ilginçmiş cidden
-
Bunun mülakat mayısta deniyor o zaman il göç mülakatı en geç mayısta olur mu ne zaman belli olur ki buna da başvursak mı ki
-
@enjoythesilence rica ederim :))
-
@LioN işletme sevdası değil hocamda hukuk maliye muhasebe iktisat gy gk hepsinin olduğu bir puan türü olduğu İçin bu puan
-
@hakimadayı06 hocam sizin dediğiniz gibi olsa p48den ilan verirler. İşletme puan türünün olmasını istiyorlar belli ki.
-
@Mambaa sende haklısın işletme ne işi yarıyor acaba bende merak ettim
-
Son zamanlarda inanılmaz bir turne yoğunluğu olduğunu duydum doğru mu ? Eskisi gibi degilmis bu meslek
-
@Fenerbahçeli benim puanım 86 gelme ihtimali nedir acaba
-
@sivasli5834 88 le hiç bir umudum yok hocam.90altina gelmez
-
Başvuru baya hızlı gidiyor herhalde. 12 gibi 40 ları bulmuştu başvuran sayısı. Kaçla kapatacak bakalım. Forumda hiç hareket yok içişleri ilanlarında. Kültür bile buradan hareketli geldi bana.