İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@nairu bunun ne açıklaması olabilir senin başvurman ile belki şu an işsiz birisi liste dışı kalacak tutturmuşsun yedek kazanır yerime diye bu mu şahsi sebep Allah aşkına bekleyemedin mi 1 senede daha zaten gelen bir ilan hali hazırda atanmışsın zaten çiceği burnunda biraz daha nefes alsaydın yazık , senin yüzünden başvurup liste dışı kalacak adaya
-
Başvuru: 136 P9: 91,43
-
@muallakta_kalan bilgisayardan yapınca oldu
-
Başvuru no 133 2018 91.47 puan hayırlısı olsun.
Çıktıyı imzalamaya gerek var mı peki? -
Bin civarı başvuru olacak gibi duruyor.
-
@kemankeşş2 keşke başvurmadan önce gelip hepinizi tek tek ikna etseydim ya sebebimi paylassaydim sizlerle izin alsaydım.birakin Allah aşkına ya herkes kendini düşünüyor listeye girememekten korkuyor adaleti kendi için istiyor.Biyeri kazandım ve şartları değerlendirerek sınavlara başvurumu yapıyorum derneklere basvurmadim buna başvurdum İçişleri uzmanliga basvurmayacam Sayıştay kaymakamlık hakimlik sanayinin mülakatı gibi bunlara girecem.herkes kendi vicdan muhasebesini kendisi yapsın kimse kimsenin durumunu bilmeden yargı dağıtması elestireni anlıyorum ama kimse geçip karşıma açgözlülük karaktersizlik diyemez.
-
@nairu uzman yrd da başvurun bari hocam 3 yeri birden kazanırsınız büyük başarı tebrikler bu arada adalet kontrolörlüğü için
-
@jamiryoo uzmanliga girmeyecegimi söyledim kinayelerinizi kendinize saklayin
-
@nairu inanmıyorum size
-
@jamiryoo inanmak zorunda değilsiniz.
-
@nairu peki neyse hocam başarılar işiniz de hem madem başvurdunuz mülakat çalışın siz vaktinizi almayalım
-
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin . Kurtlar sofrasında herkese başarılar .
-
@sauron27 işin trajik tarafı burda başvurma diyen herkes aynı durumda olsa başvururdu. İibf liden herhangi bir insanlık beklemem muhtemelen iibf okuyan insan yozlaşıyor. Bi öğretmenlerin toplumsallığına bakıyorum bide iibf linin bencilliğin. Burda başvurma diye yazanlara hiç ama hiç acımıyorum.(p9 89,9)
-
@Zazaza hayır adam sanki emeğime ortak Allah maaşını yedirtmesin diyor maaşımı almadan ölsem kalsam bu adam sevinecek demek ki ne bileyim hastalığı var kazası var belası var adam sevinecek bana diyor ki bu adam hak adalet..maaşımı kendisi verecek yıllardır verdiğim emeğe kendisi ortak sanırım bi insan hiç tanımadığı görmediği bir insana nasıl böyle beddua edebilir anlamıyorum.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@kemankeşş2 sen fazla hadsizlik yapiyosun
-
@nairu Merhaba kardeşim. Öncelikle özel sebebim var dedin saygı duyuyorum ve sorma gereği duyuyorum sakıncası yoksa ne olduğunu söylersen belki arkadaşlar da hoş karşılar. Sınav şartlarına baktığımızda başvurmadan sakınca yok başvurabilirsin. Ama denk bir kadroya atanmışsın evrakların teslim etmisi göreve çağırılmayı bekliyorsun muhtemelen maaş da aynı özlük hakları da aynı. Ayın 17 sine kadar süre var. Bu sürede senden ricam bir kez daha düşünmen ve kendine şu soruyu sorman bir kaç önce bende işsizdim zorluklar çektim bu yaptığım doğru olur mu etik olur mu ? geçen yıllarda puanım düşükken kaç yerden keyfi başvurulardan dolayı listeye giremedim? Bende aynı durumları yaşadım bu soruları cuma gününe kadar kendine sormanı istiyorum. Kendi vicdan muhasebeni yapmanı istiyorum cuma günü eğer sen doğru olduğuna inanırsan söyle bize. Ben bir şey demem karar senindir saygı duyarım. Ek olarak bir çok mülkata gireceksin daha üstü ,için uğraşman enerjini onlara harcaman daha doğru olur gibi bunu da bir kez daha düşün. Tek ricam bu senden.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Ertuğrul-Bey Ne güzel ifade etmişsin hocam tebrik ederim
-
@kemankeşş2, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@Ertuğrul-Bey Ne güzel ifade etmişsin hocam tebrik ederim
Kesinlikle hocam. Sizi de aynı üsluba davet ediyorum. Tepkileriniz haklı olabilir, arkadaş da kendi nezdinde haklı olabilir. Ama ithamlarınız sınırı aşan bir tepki. Lütfen @Ertuğrul-Bey 'i örnek alın tepki verirken.