Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
-
@ahmetozcelik35 ben de siyasal mezunuyum ama bana olumlu geldi tuhaf gerçekten
-
bize niye olumlu ya da olumsuz mail gelmedi ya çok enteresan gerçekten
-
@churcill size sınav linki atmışlar mı yoksa olumlu şeklinde mail mi geldi sadece ? ( başarılar buarada sizin adınıza sevindim)
-
@tyfn teşekkürler olumlu değerlendirildi demiş sınavlar gonderilecekmis
-
@churcill bana da olumlu değerlendirildi diye mail gelmis ama neye göre gönderildiğini bende anlamadım.
-
@churcill hocam bir iş tecrübeniz veya staj tecrübeniz var mıydı
-
@delikupeli tecrübem yok birkac kurumda stajım var ama odtu uluslar mezunu arkadaşıma da olumsuz dönüş yapılmış
-
Arkadaşlar bu “bilim” sınavı dedikleri şeyin ne olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?
-
Arkadaşlar yarım saat önce bana da olumlu değerlendirildiği mail gelmiş.
-
@stradivarius aynen arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
@stradivarius birisi bu konuya açıklık getirirse ben de çok sevineceğim.
-
@churcill neye göre elediler, anlayamadım hocam. 75 üstü toefl avantaj yazmışlardı, 94'e rağmen olumsuz geldi.
-
@ahmetozcelik35 üzülmeye değmez zaten alacağı 3 kisi bilemedim 5 kişi bosverin
-
@churcill doğru söylüyorsunuz hocam, önümdeki 2 mülakata odaklanacağım. size şimdiden başarılar dilerim, umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
-
@churcill ben başvuru yapmadım fakat üniversite kriterleri varsa bunu ilanda niye belirtmiyorlar var ya uyuz oluyorum üniversite ayrımı yapıldığı için eğitim böyle. Sanki en iyi üniversite mezunları bu işsizlik ortamında işe girebiliyorlarda. Şartlar önemli olan.
-
bana da 2 saat önce olumlu e-postası gelmiş
-
@churcill o kadar az mı
-
yapı kredi olumsuz sonuçlanınca buradan da ümidi kesmiştim ama bu sefer davet almışım, başarılar herkese.
-
@MiraKar o yönde açık beyan olursa dava konusu olurlar:)
-
Bana sınav linki geldi. 195 dk galiba sınav