Kafamiza gore baslik acamasak olmaz mi?
-
..............
-
@khun haklısın, az önce ben yaptım bitane. yönetici arkadaşlardan birine de belirttim durumu. sitede yeniyim, çözmeye çalışırken hata yaptım. kusura bakmayın
-
................
-
Destekliyorum.örnek vermek gerekirse puan sistemi değişti ben dahil 3-4 kisi başlık açtı.onum yerine bunun ilkini onaylar gerisi aynısı var gerekcesi ile iptal edilebilirdi
-
hocam diğer arkadaşlarımız da fikir belirtsin yol çizelim sağda solda herkesi , herşeyi engelliyorlar denmesin sonra böyle bir talep varsa yapmaya uğraşırız .
-
Arkadaşlar bu konuda aynı fikirdeyiz sizinle ancak şu durumları yaşamamak için: Başlıkları silmek istemedik. Ya işte siz de herşeyi kendi istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz? Üyelerin başlık açmasına izin vermiyorsunuz? Benim başlığımı neden sildiniz? Aynı başlığı açacaktınız madem benimkini neden sildiniz? Bu durumlarla karşılaşmamak adına aklımıza geleni uygulamaya koymak istemedik.
- Hatta bunu forum kuralları noktasında belirtelim bu da aynı konuyla ilgili başlık açıldığı zaman sildiğimiz de tepki gelmesinin önüne geçsin.
-
Arkadaşlar biz tercihini yap forumda olabildiğince demokratik ve herkesin istediğini rahatça dile getirdiği bir ortam olsun diye uğraşıyoruz, bunu da her fırsatta dile getiriyoruz. @aliveli 'nin dediği gibi engelleme yapmayalım diye düşünüyoruz ve genel fikirlerinizi bekliyoruz. Aynı konuda başlık açılmasın veya yanlışlıkla anlamsız başlık açılmasın önerilerinizi dikkate alalım fakat eğlence ya da farklı kategorilerde paylaşım yapmak amacıyla başlık açılması temennimiz, biz eğitim ve eğitimi kapsayan her konuda hem bilgi paylaşımı hem eğlence amacıyla paylaşım yapılmasını diliyoruz, bunlar ışığında siz de fikirlerinizi sunun ve hepinizi memnun etmek için elimizden geleni yapmaya çalışalım. Buradaki herkes kıymetli, hepinize teşekkür ederiz.
-
.................
-
Eğer ki engellemeler gerekçesi ile birlikte verilirse sorun olacağını sanmıyorum.misal sizin başlık açma talebiniz 12.15 tir ancak şu şu başlıkla ilgili konu 12.10 da açılmıştır bu yüzden başlığınız onaylanmamistir.
Bence buna rağmen hala isyan edecek üye olacağını sanmıyorum aksine kişinin bilgi almasını kolaylaştırdığı için mutlu edecektir.Ama tabi yöneticilere baya iş düşüyor -
başlık acmak için tıklayan arkadaslara sadece tatlı bi uyarı yazısı cıksa bu konuda acılmıs baslık olabilir baslıklarda arama yapınız diye gören arkadas da aa dogru kalabalığa gerek yok deyip baslıklarda arama yapsa anahtar kelimelerle. ama diretilirse silinebilir
-
o zaman burada herkesi daha dikkatli, sorumluluk sahibi olmaya davet edelim, önce bi' göz atsın derdi her neyse onunla ilgili bir yazı/başlık var mı diye, ona göre hareket etsin. bu arada ne zaman, nerede, nasıl belirtsem bilemedim; çok güzel çok başarılı bir site. çok iyi insanlarsınız. aklınıza, emeklerine sağlık. emeği olan herkese bin teşekkür, var olun.
-
@furkanbey Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz hocam.