KPSS ertelenir mi?
-
@Cerkes46 Hocam ben suan durumu kabullenmek istemiyorum zira ortada sadece yorumlardan cikarabilecegimiz sonuclar var, kurumlardan resmi aciklama yok. Ve ulkemizde siyasi atmosfere gore durumlar sekilleniyor bu nedenle kurumdan tam tarih gelse bile bom bos beklemek kendi emegimize haksizlik olur. 2018 puanlilarin hepsi ve puani olmayan surecin icindeki herkes birbirine destek verirse adalet yerini bulacaktir.
-
@politics06 Konuyu fazla uzatmak istemiyorum hocam dediğim gibi bakanın açıklaması üzerine farklı şeylerin olacağını beklemek çok iyimser bir bekleyiş olur kolay gelsin
-
@Cerkes46 size de kolay gelsin.
-
2018 dahil edilecek olsaydı ilk durumda da dahil edilirdi 2020yi dahil etmeyi kafaya koymuşlar gibi benim şahsi görüşüm bakanlık sınavlarının da ertelenmesi yönünde
-
@Cerkes46 2018 aciklanmadan 2017 için bir ilan verilmişti ama.. bence emin konuşmayın çünkü bakanlık açıklamasında mevcut durma göre açıklama yaptı.Bende 2019 da sürece dahil oldum fakat 2018 açıklanmadan 2017.için guy açıldı simdi 2020 açıklanır da dahil olmazlarsa burda adalet olmaz hocam adeta kasıtlı yapılmış birilerinin politikasina günü kurtarmasına binlerce genç alet olmuş demektir.Ben de burda 2018 li bazı arkadaşların gereksiz abartı konuşmalarına karşıyım fakat hepimizin vicdanı olmali simdi bencil olursak yarın Birgün bu ülkeye topluma nasil hizmet edeceğiz.Herkes elini vicdanına koysun ait olduğu topluluk için mücadele etsin önce bu sorunlar çözülmez ise aynı haksızlık sizlere yapıldığında derdinizi anlatamazsınız kimseye eğer şimdi siz destek olursanız sizede aynı şekilde herkes destek olur
-
Şu mantığı Bi türlü anlayamadım 2018 de 75 80 civarı puan alanlar göreceğiniz sadece guy sınavı olacak ben 19 da girdim 85+ almama rağmen 2020 de puanımı yükseltip hepsine girme derdindeyim ki benim gibi olan da çok kişi var. bi bayram hafası almış gidiyorsunuz
-
@Willsmithh ben ne yazmisim bilader dediğim gibi 33 yaşında yim 6 7 yıldır bu işin içindeyim mülakatlara girdim çıktım bir-çok sınav sürecini gördüm bencillik yaptığım da yok 2019 puanım var benim için sıkıntı yok ama burada 2020 sınavına girecek insanları bu sınav sizin hakkıniz değil bizim hakkımızdır demek akıl tutulması olur kimsenin moralini bozmaya kimsenin hakkı yok bakanlık açıklama yapmış 19 20 puanı olanlar sınava girecek demiş guy sınavı temmuza alınsın diye var forumda? Yani gülüyor insan gerçekten ortada iibf ye yapılan bir haksızlık ve bir de gerçek var 18 19 20 ayrımı yapmak gereksiz
-
@Hayaller71 katılıyorum biraz daha çalışıp daha yüksek alıp garantilemek varken
-
@law bu saçmalığı yapanlarda belli kesim zaten kardeş sadece kendileri emek vermiş gibi bizim hakkımızda bizim hakkımız hangi hak var ortada sana bu sene kpss çalış ardına ilan gelecek diye garanti eden oldu mu? Herkes Bi şekilde emek veriyor gereksiz yere tribe giriyorlar
-
@Hayaller71 2020nin dahil olmayacağına inanmak çok büyük hata olur sıkı bir şekilde 2020 KPSS’ye hazırlanmalı,zaten 2018de 80 civarı alan yine çok kasmadan en kötü aynı puanı alır gerginliğe ne gerek var anlamadım
-
2018 +85 puanim var ama umut edip surekli beklenti icine girip mulakattan elenip gelmeyen ilanlardan, ailemden surekli para talep etmekten ve surekli ders calismaktan yoruldum.
-
@law bunu yazıncada kitap paramı otel paramı yol paramı verecek misin diyorlar diyecek çok şey varda neyse hocam dediğiniz gibi inşallah 2020de daha iyi puan alırız
-
@Hayaller71 bu süreçte olanların çoğu zaten zor şartlar altında ne yapalım 18i yakmayalım 20ye girecekler de aynı şeyleri yaşasın biz yaşadık onlarda yaşasın bu mu yani mantık ne büyük bencillik
-
@HaniYaKi ben de böyle düşünüyorum bölebilirler. En azından guy'u 2018 2019 diğerlerini 2019 2020 yapabilirler
-
@Hayaller71 inşallah alırız hocam
-
@law Soru cevap kısmında zaten açık herşey tarihlerde revize edileceği yazıyor
-
@Hayaller71, içinde söyledi: KPSS ertelenir mi?
Şu mantığı Bi türlü anlayamadım 2018 de 75 80 civarı puan alanlar göreceğiniz sadece guy sınavı olacak ben 19 da girdim 85+ almama rağmen 2020 de puanımı yükseltip hepsine girme derdindeyim ki benim gibi olan da çok kişi var. bi bayram hafası almış gidiyorsunuz
Bu kafayla en az 3 yil daha işsiz kalırsin dostum haberin olsun.Yani puan yükselteyim sonra ilan bekleyim.Cok yanliş.
-
@zenginmemur kalırsam nasip kısmet ben elimden geleni yapayım olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok ki yapıyorum da şuan çok şükür :). asıl sen bu kafayla gidersen daha çok beklersin 75 80 85 puanların arkasına saklanmak ne kadar doğru Bi düşün bakalım
-
Yahu sakin olun. Boşverin siz 2020 puanı olacak demelerini. Bakanlık yaptığı açıklamada öngörülen sınav takviminin 2020 yi kapsaması nedeniyle 2020 puanı olacak yazmış. Şimdi soruyorum son durumda eylülde yapılacak kpss, guy-vmy-hmuy başvuruları yapılacağı sırada açıklanmamış olacak doğal olarak 2020 yi kapsamamış olacak. Kim ne derde desin sakin olun 2018 puanı ile başvuru yapıp sınava gireceğiz 2020 puanı bekleyenlerde biz soruları tartışırken bizi izleyecekler.
uygunsuz üsluptan dolayı düzenlenmiştir
-
Sizin gibi insanlar için tek dileğim umarım 3 yıllık bir bekleme süreciyle karşılaşırsanız da , 3 yılın sonunda gevşek gevşek 'kpss çalış ilan gelecek diye garanti eden oldu mu ' diye söylenmeye devam edersiniz. Allah büyüktür , bol bol beklemeniz dileğiyle.