6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@EsTerGon-Kalesi çok az bi zaman kaldı ya hani ertelense daha önceden bildirilir diye düşünmüştüm şimdi bu kadar az kalmışken öyle bişey denir mi merak ettim doğrusu. İibflilerin yüzü gülür mü zaten
-
@bykeynes pandeminin gidişatına bağlı. Bayram ve akabinde insanların hunharca tatile çıkışları denizlerde kulaç atılacak yerin kalmaması vs işte bütün bunların faturası önümüzdeki 2 hafta içinde ortaya çıkmaya başlar ve vaka sayılarında ciddi artışlar gozlemleyebiliriz. Böyle bir durumda sınava 1 haftada kalsa bir karar ile erteleme yapabilirler. Esasen devletinde zaten memur almaya pek hevesli olmadığında biliyoruz son zamanlarda. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz.
-
@bykeynes 2-3 haftaya zaten asıl vaka sayıları ve işin ciddiyeti belli olacaktır görüşünde bilim kurulu üyeleri. O yüzden az zaman kalmış şu kalmış bu kalmışa bakmazlar. İnşallah ciddi bir durum olmazda sınav yapılır ben de sınavları bekleyenlerdenim.
-
Sınav ertelenicek olursa 1hafta içinde ertelenir. Umarım böyle bişey yaşanmaz ya Eylül bile çok geçti.
-
Ülke perişan halde her alanda bırakın yerimizde saymayı sürekli geri gidiyoruz biran önce şu sınav süreçlerini tamamlayıp iyi kötü bir kadroya atanmamiz lazım aksi halde şuanki işsiz kesim birkac sene daha işsiz kalacak özel sektör istihdam falan yaratamiyor zaman bizim aleyhimize.
-
arkadaşlar kpss için ya da kurum sınavları için fark etmez elinde uluslararası hukuk notu olan var mı?
-
Güncel ceza ve cmk notu olan var mı arkadaşlar ?
-
Elinde kamu yönetimi ve çeko notu olan var mı
-
Çalışma ekonomisi testinde örneğin güncel ile harmanlanarak şöyle bir soru gelebilir. Covid19 SGK tarafından nasıl değerlendirilmektedir? İş kazası mi meslek hastalığı mi hastalık mı? Bu sorunun cevabı SGK tarafından iş hukuku açısından yapılan açıklama ile covid19 sadece hastalık olarak nilendirilecek. Özellikle çeko konusunda covid19 bağlamli iş hayatında yapılan düzenlemelere sınavdan önce bakmanızı tavsiye ederim arkadaşlar.
-
@LioN tavsiye edeceğin bir yer var mı hocam bakabileceğimiz
-
@pabloescobarr kardeşim özel olarak bir kaynak yok. Güncel bilgileri haberleri takip etmek gerekiyor.
-
Sınava girecek arkadaşlar hes uygulamasından kod almanız gerekiyor ösym anasayfasında açıklamalar yazıyor.
-
@RootofAllEvil seyahat amaçlı hes kodu almıştım sınavdan sonra süresi bitiyor sınav için ayrıca almama gerek var mı acaba
-
Sınava girişte koda nasıl bakacaklar peki? Kodu aldığımıza dair çıktı falan mı yapmamız gerek?
-
@MiraKar normalde basvurudan önce olması gerekiyodu mantıken kodumuz yokken başvuru kabul olmayacaktı ama her şey gibi bunu da baştan savma yaptırıyolar büyük bi ihimalle kimliklerimizi okutarak veya çıktı isterler
-
@silence bu pazar alese giricem o zaman en iyisi çıktı yapayım gerçi otomatik olarak kod girilmişti ama yine de bilemedim.
-
@MiraKar sen çıktı yine de al hocam için rahat olur hem bi sıkıntı çıkarsa garanti olur
-
HES kodunu herkesin mi alması gerekiyor? Kendi memleketinde gk gy ve alana gireceklerde almalı mı bu kodu?
-
@silence teşekkürler hocam
-
@LioN herkes almalı sanırım hocam ayrım yok çünkü