Guy Sınavı Ertelensin
-
@altaybozkırlı öylede hocam sonuçta ben tekrar neden hazırlanıyım puanım var zaten. Bide belki atanamazsam süreci bırakıp başka bir şeye yönelirim.
-
@mervee1 inşallah su salgin biter de daha erken yapılır sınav
-
@altaybozkırlı ali hocam ben size böyle izah edeyim 2018'de guy dguy ilanlari gelmeden önce 2018 kpss olmamıştı ve kpss puanımda maalesef yoktu o zamanlar diyordum keşke 2018 kpss'den sonra ilan gelseydi diye insan tabiiyeti gereği bencil bir varlıktır 2020 kpss sonra gelsin diyenleri asla yadırgamıyorum herkes ekmeğinde. Adının yanında asil yazıyorsa iş bitmiştir geriye dönüp bakmazsın bile. 2018 84 puan aldım ha ilan geldi gelecek derken 1 sene geçti 2019 kpss 87 aldım yine ilan ha geldi ha gelecek derken mart oldu sürecin içinde 22 ayda tek bir ilana başvuru yapabildim. Şuan ilana 2020 dahilse puanımı yükseltecem dâhil değilse böyle bir şey yapmayıp yds çalışmama devam edecem. Ve 2021'de atanmış olmayı umacam. Olursa mutlu olacaz olmazsa yolumuza devam edecez baska kulvarlarda. Ben şanslıyım ailemin benden zerre beklentisi yok benim beklentim kendimden. ama anadolunun ücra bir köşesinde tek bir defa hazırlanabilen insanlar var en azından süreç belli olursa başvuru kimin yapıp yapamayacağı belli olursa ona göre yol çizeriz. 2018 guy ilanı için cok çaba sarf etmişsiniz ve sonucunu aldınız. O ilana 2018 kpssler başvursaydı nasıl hissederdiniz.
-
@mervee1 şaka mısın sen?
-
@mervee1 sizin bu çirkin tutumunuz karşısında daha fazla dayanamadım .hakaret ederdim ama ben de yasaklanirim diye etmiyorum ve Pareto üstad ve diğer yoneticilere saygım var . Bu bencilliğinle bakalım gecebilicek misin sınavı veya kpss den yüksek puan alacak mısın? . Ya zaten ilanın verildiği tarih geç ne ertelenmesinden bahsediyorsunuz . İnsanların yaşı geçiyor yaşı ...hayat erteleniyor ..
-
@Cemre33 ya hocam suna cevap verme gereksiz asalak insanlar bunlar. Zaten girse sinava bi halt yiyemeyecek :))
-
@çölkaplanı Güzel yorumdu.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: Guy Sınavı Ertelensin
Merak etmeyin. Etkinlik yapmanıza gerek yok. Zaten sınav ertelenir. Bakanlık bu durumları göz önünde bulundurur.
Covid-19 sebebiyle bu sınavın da ertelenmesi herkesi mağdur edecektir