2020 yds eylül sınavı
-
acaba yeni başvuru açılacak mı?
-
Mayis sinavi eylule ertelendi ama eylul icin basvurular alinmadi, yani eylul sinavina hazirlanan arkadaslar icin basvuru acilmadi, mantiken yapilmali
-
@lysisminos bunu ben de merak ediyorum ona göre insanlae çalışır
-
Neden bir açıklama yok yds hakkında nasıl eylüldeki sınava giricez sonbahar yds ne zaman yapılacak
-
Akın dilden online ders alan özellikle Yunus Uygun hocaya dair bilgisi olan var mi ?
-
@aroma şuan kendisinden online eğitim alıyorum. Ben ilk kez dersine girdim ve çok beğendim. Kendini dinlettiren bir hoca. Öyle ki dersin nasıl geçip bittiğini fark etmiyorum bile. Özellikle kelime ezberletmede başarılı. Tabi bunlarda akındil in eğitim sisteminin etkisi de büyük. Sistemleri öğrencinin katılımı üzerine kurulu ve öğrenciye kelime ezbetme hususuna önem veriyorlar.
-
@Simurgx ezberletme*
-
@politics06 başvurular alınmayacak mı hakkaten
-
@Hukuksever hocam mayıs ve eylül sınavları birleştirildi bu yıl bende kaçırdım başvuruyu takvimde de bu şekilde yer alıyor. Esasen başvuru alınmalı ösym yi bi aramakta fayda var
-
bilgi alabilen var mı yeni başvuru alınacak mı acaba?
-
@lysisminos Tabi ki alacaklar hocam yakında açıklama gelir merak etmeyin.
-
@mami1616 inşallah
-
Geç başvuru alacaklarmış o parayı nasıl verecez neden normal başvuru şeklinde olmuyor
-
@Hukuksever, içinde söyledi: 2020 yds eylül sınavı
Geç başvuru alacaklarmış o parayı nasıl verecez neden normal başvuru şeklinde olmuyor
Normalde geç başvurular ösymnin sayfasından online ödeme ile oluyor, büyük ihtimal pandemi nedeniyle banka atm'leri ile normal ücretleri de etkinleştirirler
-
@KöyünDelisi hayır bahsettiğim şey geç başvuru ücreti ödeyecek olmamız
-
arkadaşlar yine de ösymnin sitesini takip eder olun. Ales için yanılmıyorsam 5 günlüğüne başvuru açmışlardı, ücret normaldi geç başvuru ücreti değildi.