TRT YETENEK
-
@bykeynes evet bilgisayar ortamında sağlıklı olmuyor sınav iyiydi bence ama son 6 soru kala yetiştirmede sorun yaşadım süreden kaynaklı. Kendini tekrar eden sorular da çoktu maalesef. Siz hangi alanı tercih ettiniz sınava girerken?
-
@MiraKar kurumsal fonksiyonları tercih etmiştim. Siz?
-
@bykeynes Pazarlama alanını seçtim bende
-
arkadaşlar benım sınavım bugune tanımlıydı ama gırıs yapamıyorum izinleri vermem rağmen başarısız dıyor acaba neden
-
@GBVBVV hocam en son 17 mayıs değil miydi ben mi yanlış biliyorum yoksa?
-
@MiraKar yok hocam ilk 17 ye kadar son dedıler ama gruplandırma da sure bıraz daha esnek bugun sınavı olan var .
-
@GBVBVV sonradan denediniz mi hiç tekrar? Belki yoğunluktan olabilir. İsterseniz tekrar mail atın. Birde sizden kaynaklı olmadıgına dikkat edin isterseniz bilgisayarınızdaki güncellenmemiş virüs yazılımları vs
-
@bykeynes hocam 3 saat boyu uğraştım güncellemeyı yaptım virüs programını kapatarak da denedim olmadı maıl attım bıraktım artık ne derlerse
-
@GBVBVV iyi yapmışsınız hocam mutlaka dönüş yapıcaklardır size
-
@GBVBVV geçmiş olsun, sorunu çözebildiniz mi? Ben de sorun yaşamıştım mail attım, teknik ekibe ileteceğiz sizi bilgilendireceğiz şeklinde dönüt geldi. Üç gün oldu henüz bekliyorum. Eminim hepimize dönüş yapacaklardır. Yoğunluk vardır
-
@forumkullanıcısı hocam aynen bana da o maıl geldı beklıyorum hala
-
Arkadaşlar süreçle ilgili herhangi bir mail vs alırsanız buradan bilgi paylaşımı yapmayı unutmayalım..
-
GY sınav sonucu ile ilgili mail aldınız mı
-
Almadım daha bende acaba haftaya falan açıklarlar mı
-
Bende almadım arkadaşlar dönüş alan varmı olumlu veya olumsuz?
-
genel yetenek sınav sonuçları açıklandı. 70 üstü alanlar geçmiş. 2-7 haziran dil sınavı olacak
-
@forumkullanıcısı nerden baktiniz hocam
-
@zubizubi mail geldi hocam. verilen linkte doğru yanlış sayısını da görebilmemiz iyi olmuş
-
Ben bi mail almadım acaba sadece geçenlere mi gönderildi?
-
Sadece sonraki aşamaya geçenlere mail atmış olabilirler. Çünkü ingilizce sınav linkide geldi.