TRT YETENEK
-
sınavda her soruda hata verdi bir sonraki soruya geçmedi sistem yaklaşık 1 dakika beklemek zorunda kaldım. sınavı da tamamlayamadım çok boşum var...
-
@beirutde süre biraz az soru sayisina göre onu söyleyebilirim
-
maile gelen linkten sınava giriş yapamıyorum(sinav.trtyetenek.com) giriş yapan varsa nasıl yaptığını paylaşabilir mi
-
Linke tıkladım fakat teknik geliştirme yapılıyor diyor. Bende giriş yapamadım sanırım yoğunluktan oldu. Mağdur etmezler diye düşünüyorum böyle sorun yaşayab var mı?
-
@kuantummk bunu paylaştıkları mail adresine bildirmenizi öneririm hocam, hata verdiyse onlardan kaynaklı tekrar sınav yollayabilirler.
-
@bykeynes mail attım hocam ama herhangi bir şey olacağını düşünmüyorum sizden kaynaklı derler üzücü ama
-
@kuantummk mail atmanız yine de iyi olmuş ben hiç giremedim teknik hata olduğu kesin yarın da bir deneyeceğim. Umarım iyi sonuçlanır sizinkide
-
@bykeynes işin kötü yanı tek 1 giriş hakkı var yani sayfayı da yenileyemedik
-
@kuantummk eğer sizin boş bırakma sebebiniz bundan dolayı ise bence inceledikten sonra yardımcı olabilirler hocam öyle şey mi olur ya zaten süre az bir de soru mu takılıyor
-
@bykeynes bakalım mail attım. gerçi iş hakkında trt hakkında da pek bilgim yok. özlük hakları maaşlar çalışma koşulları gibi
-
@kuantummk arkadaşlar sitede iyileştirme tarzı bir şey varmış ondan girilmiyor muhtemelen biraz geç yazdım kusura bakmayın ancak girebildim foruma. Yarına düzelir diye umuyorum ama erken saatte girmekte fayda var.
-
Trt den mesaj geldi teknik bir hata olmuş yeniden sınav yollayacaklarmış sorunla karşılaşanlara
-
@kuantummk çok sevindim sizin adınıza hocam
-
@haticeee07 Ben de nasıl giriş yapılacağını bulamadım. Trt yetenek hesabınızın süreç takibi yerinden mi giriş yapacağız eğer öyleyse acılan bir şey yok yardım eder mısınız?
-
Arkadaslar az once girdim ama hicbir sekilde 1.sorudan 2.ye gecemedim ve ayni zamanda şiklar da isaretlenmiyordu.8 dakika boyunca sorunu cozmeye calisarak gecti zaman ve kapatmak zorunda kaldım.Bir gelisme olursa buraya yazarmisiniz?
-
@Su3yN1D rica etsem nasıl girdiğinizi anlatır mısınız ben giremedim
-
@Esra-D sinav.trtyetenek.com adresinden mailinize gelen kod ile giriyorsunuz
-
ben de giremiyorum teknik aşama sayfası çıkıyor dün geceden beri
-
@Su3yN1D çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlarlar ben linkten giriyorum bana teknik hatadan dolayı beklemenizi rica ediyoruz diyorlar ben hiç giremiyorum mail attım simdi