TRT YETENEK
-
Arkadaşlar merhaba,
Trt yetenek ilanına başvurmuşmuydunuz?
Bana bugün olumlu olduğuna dair mail geldi. Genel yetenek sınavı göndereceklermiş.
Trt’nin genel yetenek sınavında ne çıkar bilginiz var mı? -
@bykeynes ben de başvurdum bana da olumlu geldi açıkçası araştırma yaptım örnek sorular tarzında ama pek bulamadım. Galiba bankaların yaptığı tarzda genel yetenek sınavı olacak gibi.
-
@MiraKar bende bulamadım kesin eleyici birşeyler olur baya bi basvuru olmus cünkü
-
Neye göre çağırdılar olumlu olanların bölümleri neydi
-
@keynes5 merhaba hocam ilan yayınlamşlardı kayıt oldm cv doldurdum. Bölümüm uluslararası finans( ingilizce )
-
@keynes5 benim bölümüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler hocam
-
@bykeynes başvuran bütün herkes olumlu mu oldu acaba 44.000 küsür başvuru olduğunu duydum
-
@MiraKar hiç bilmiyorum açıkcası bende oyuzden açtım bu konuyu aslında
-
@bykeynes çok kişi girerse sıkıntı nasıl sorular olacağını bilmiyoruz banka olsa az çok tahmin edilebilir ama TRT farklı da sorabilir bilemedim. Yine de bankaların gy testlerini çözmek faydalı olur sanırım
-
@bykeynes bir de 2 gün içinde çözmemiz isteniyor sanırım onda da sıkıntı yok. İnşallah aşamayı geçebiliriz.
-
@MiraKar kalem kağıt kullanabiliyormuyuz acaba mail geldi de bana da
-
@bykeynes bence isterler hocam. yarın çözerim büyük ihtimalle sınavı, o zaman belli olur
-
@bykeynes kullanabiliriz bence hocam sonuçta işlem gerektiren mantık soruları da olacaktır
-
@ahmetozcelik35 @MiraKar bende bugün çözerim. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar
-
@bykeynes sağolun hocam sizin de
-
Sınavı çözen arkadaşlar nasıl sorular vardı bir bilgi paylaşımında bulunabilir mi
-
Çözen arkadaşlar bilgi verebilir mi yarın çözeceğim ben de
-
Evet arkadaşlar hiç çözen olmadı mı ? En azından zorluğu yada kolaylığı hakkında bilgi alsak
-
standard bir genel yetenek testi hocam neyi merak ediyosunuz
-
@bykeynes bende yarın çözücem hocam ama banka sınavları tarzıdır yani