Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
-
Tüm iktisadi idari bilimler fakültesinin sorunları ancak bu kadar güzel özetlenebilir, ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.
-
Umarım kanada da mutlu olurlar hak yiyerek bir yere gelenlerden daha çok mutlu olurlar inşallah erkek arkadaşın dediği gibi" 2 günde bir aklına gelse de bu acı olaylar" hiç kimse seni anlayamayacak farkındayım, yüce yaradan kanada da yolunu açık etsin ki bu kadar başarı üstüne orada başarılı olacağını umuyorum.
-
İzlerken ağladım diyeceklerim bu kadar..
-
Uzun zamandir takip ettiğim çift, başlikta kanada'yi gorunce acaba dedim, onlarmis
-
şu mülakatlar için bişeyler yapılmalı artık
-
Arkadaşın canı yanmış kendisinin yerinde olmak istemezdim. Ama biraz da çuvaldızı kendimize batırmamız lazım. Referanssız dayısız kurumlara giren çok insan tanıyorum. Bu kadar umutsuz bakılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Kendisini değerlendirmek haddime değil ama videoda izlediğim kadarıyla bu arkadaşta kaymakam hamuru da yok idari hakim hamuru da yok kimse kusura bakmasın. -
Pideyi ekmeği nereden alalım hocam nereyi önerirsiniz? Hamurdan iyi anlıyorsunuz görünen o ki
-
mülakatın olduğu yerde liyakat olmaz. arkadaşlar adına çok üzgünüm maalesef sistem çok bozuk bir an evvel mülakatlar kaldırılmalı...
-
@Godot
A grubunda atanmak 10. kattan aşağıya iki elinde makas varken koşarak inmek gibidir. -
@keynesiyiyen Ne hoş, kumaştan da anlıyorsunuz
-
@Godot
evet sizde de mizahşör kumaşı var mesela -
@keynesiyiyen İzahı olmayan mantıksızlığın mizahı olur n'aparsınız
-
@Godot
Gerçekler acıtır. Mizah da bu acılarla başa çıkmanın bir yollarından biridir.
Sevgilerle. -
@keynesiyiyen, içinde söyledi: Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
Arkadaşın canı yanmış kendisinin yerinde olmak istemezdim. Ama biraz da çuvaldızı kendimize batırmamız lazım. Referanssız dayısız kurumlara giren çok insan tanıyorum. Bu kadar umutsuz bakılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Kendisini değerlendirmek haddime değil ama videoda izlediğim kadarıyla bu arkadaşta kaymakam hamuru da yok idari hakim hamuru da yok kimse kusura bakmasın.kimse kusura bakmaz da o videoda ki arkadaşı anlamak için o puanları alıp, sonra elenip , sonra HAYATTA HİÇ BİŞEY OLMAMIŞ GİBİ DEWAM EDEBİLMEK ! olayını anlamak lazım bazı insanlar için ağzıyla kuş tutsa olmuyor işte ateş düştüğü yeri yakar... video da da sizin dediğiniz gibi bana böyle oldu ama size olmayabilir diyor çuvaldızı sen kendine batır bu süreçten geçebilirsen umutluysan olur BELKİ
-
@now34
Aynı süreçten geçtiğim için bu şekilde konuştum açıkcası. -
@keynesiyiyen, içinde söyledi: Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
@now34
Aynı süreçten geçtiğim için bu şekilde konuştum açıkcası.16 saatlik vmy den sonra elendiğinizi sanmıyorum açıkcası ?
-
kpss a sürecinde puanlarla birlikte kaderleri de yarıştırmak gerekli
-
@now34
Sadece vmy 16 saat sürmüyor -
@now34
Sadece vmy 16 saat sürmüyorHayırlı sahurlar size
-
@now34
Hayırlı sahurlar