Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
-
Yorumları okuyorumda üzülecek halimize gülüyoruz.Cem adlı kişiyi tanımam bilmem,öyle Kanada falan hayallerimde yok.Ama anlattıkları yüzde yüz doğru.300 kişilik vergi müfettiş yardimciligi ilanı klasik sınav ve mülakata 295 kisi kalıyor yani sayinin altinda geçenlerin sayisida 184.Burdan yazıyorum mülakatta listeler yarısıyor.Vmyde birde ön görüşme var.Vmyde basvuru asamasinda referans isteniyor ve son yıllarda sayiyi doldurmuyor.Önümuzda yine bir vmy guy hazine sınavı hakkımızda hayirlisi olsun.Pes etmek çözüm değil ki.Benimde arkadasım vmyden elendi ama şimdi dguy oldu.Yani Kanadaya kaçana kadar mücadele edelim,alımlari arttiralım.
-
Çok güzel çift. Pırıl pırıl iki insan. Lafı eğip bükmeden kral çıplak demişlerdir.
Bizim hikayemizi, bize, bizden birileri anlatmış.
Yaşam enerjileri bana da enerji kattı, mutlulukları daim olur umarım.
-
Her bakana her kurum başkanına bu videoyu izletmek lazım ancak o zaman mülakatların hak yemek olduğunu anlayabilirler.
-
@eomer, içinde söyledi: Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
Her bakana her kurum başkanına bu videoyu izletmek lazım ancak o zaman mülakatların hak yemek olduğunu anlayabilirler.
Yine de anlamazlar
-
@keynesiyiyen ben de referansım var diyen duymadım .
Kaymakam tipi yok gibi bir şey demişsin .Kaç tane kaymakam gördün ?Ben bizlerin yaşında 2 tane tanıyorum en az .Erkek olanın boyu 1.55 kız olan da kiloluydu .Sen hepsinin tipinin düzgün olduğunu mu sanıyorsun .Gülüyorum sadece .ya bu yollarda yenisin ya da tecrüben yok .nedensiz yere elenir ve 2 kelimeyi bir araya getiremeyen "x nurun " mülakatı geçtiğini görürsen o zaman biraz anlarsın . -
Referans olayını ayrı tutuyorum. Herkes az çok biliyor ne derecede olduğunu ancak,
referansı olmayıp da A grubuna hazırlanan birinin amacının A grubuna atanmak olmaması gerektiğini düşünüyorum. Dirayet göstermek için b planınız olmalı, a grubundan atanamazsanız özel sektörde de yer bulabileceğiniz bir konumda olmalısınız.
Bunun verdiği rahatlıkla emin olun mülakatta 10 kat daha rahat olacaksınız, tir tir titremediğiniz için fark yaratacaksınız.
Kuralları değiştiremiyorsanız uyum sağlamak zorundasınız. Öbür türlü süreç yıpratıcı hale gelir. -
@keynesiyiyen ya sen ne anlamaz bir şeysin gözümün onunde kaymakamlik mulakatından kız titreyerek ağlayarak çıktı hiçbir şey bilmediğini konusamadıgini söyledi kıza 95 Mülakat puanı vermişler bir de rahat olursun titremesin fark yaratırsin yazmış .ben titremedim ,soruların hepsini bildim de noldu elendim! Boş konuşma
-
Malesef bu iki arkadaş için twitterda fetoculer linç kampanyası başlattı ve ses getirecek düzeyde, göçmen ofisini ve polisi etiketleyerek nefret suçu işlediklerini söylüyorlar. Umarım bir sıkıntı yaşamazlar.
-
@80üstamadnnmsz
başka bişey anlatmaya çalışıyorum da türkçem yetersiz kalıyor. boşver neyse. -
Kanada'ya Göç linç girişimi devam ediyor.İnsallah mülakat haksızlığı dile getirdiği için başlarına kötü birşey gelmez.Herhalde linç yapanların birçoğu mülakatlar işine geldiği için böyle yorumlar yazıyor.
-
@hayırlısı035 son girdi için teşekkürler, birgün bu fetullahçılara içimden acıma geçerse, youtubedaki bu girdi ve altndaki yorumlar mutlaka aklıma gelecektir.
-
Sadece fetoculerin mi tehdit ettiğini sanıyorsunuz
-
@keynesiyiyen *Uyum sağlamak.
Herkesi referans karıştıracak kadar şerefsiz mi sandın.
Bu kişilere daha 3-4 yerden elenip gitmişler diyebilirsin ama sanki referans bulmaya mecburmuş izlenimi uyandıramazsın. -
Muhtemelen yurtdisinda fetocu kaçan çok olduğu için Amerika ve Kanada da bu arkadaslari onlar şikayet etmiştir zaten ulke dışında heryerde adamları var her türlü baskıyı kurabiliyorlar.Ülkedeki meseleleri Türkiye'de baskı ve ifade özgürlüğü sorunu var diye yurtdisinda taşıyanların nasıl bir zihniyette olduğunun göstergesi bunlar.
-
@Willsmithh, içinde söyledi: Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
Muhtemelen yurtdisinda fetocu kaçan çok olduğu için Amerika ve Kanada da bu arkadaslari onlar şikayet etmiştir zaten ulke dışında heryerde adamları var her türlü baskıyı kurabiliyorlar.Ülkedeki meseleleri Türkiye'de baskı ve ifade özgürlüğü sorunu var diye yurtdisinda taşıyanların nasıl bir zihniyette olduğunun göstergesi bunlar.
Kanada devleti bile sahip çıkıp 10000$ verirken, Türk insanlarının tutunduğu duruma bakın yazık... yapmayacam yorum diyorum mübarek ramazanda tutuğumuz orucun sevabını bırakıp gidiyoruz abi şu forumuda sosyal medyayıda kapatın ya herkes hak yiyen bok yesin desin geçsin işte
-
@now34, içinde söyledi: Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
Kanada devleti bile sahip çıkıp 10000$ verirken, Türk insanlarının tutunduğu duruma bakın yazık... yapmayacam yorum diyorum mübarek ramazanda tutuğumuz orucun sevabını bırakıp gidiyoruz abi şu forumuda sosyal medyayıda kapatın ya herkes hak yiyen bok yesin desin geçsin işte
BU arada dediklerine katılıyorum demeyi unutmuşum , yani şikayet ya da saldırı yurtdışındaki malüm yapdaki insanlardan kaynaklıdır...
-
@now34 biz ideoloji farklılıklarını bırakıp ülkemizin selamet için mücadele etmeyiz burda o arkadaşlara imalar yapılmış onu da kınıyorum sonuçta bu milletin evladı keske ulkesine katkıda bulunsa ...
-
@now34 biz ideoloji farklılıklarını bırakıp ülkemizin selamet için mücadele etmeyiz burda o arkadaşlara imalar yapılmış onu da kınıyorum sonuçta bu milletin evladı keske ulkesine katkıda bulunsa ...
bu sefer seni de anlamış değilim elinden gelene yapmış ne yapsın daha olmuyorsa zorlamanın anlamı yok... zorla güzellik olmaz ülkenin selamatini devlet büyükleri mülakatta aldığı kişilerde görüyorsa what can ı do sometimes der geçersin... sonuçta rızkı veren Allah devlet değil...
-
@dış-denetim
hocam lafı neden cımbızlıyorsun yahu?
"Kuralları değiştiremiyorsanız uyum sağlamak zorundasınız. Öbür türlü süreç yıpratıcı hale gelir." diyorum.Yani hayatta kalmak için doğaya adapte olmak kavramı vardır ya oraya atıfta bulunuyorum. Aksi takdirde yıpratıcı olur diyorum. Yazdığımız her şeyin alt metnini açıklayacaksak ilkokul hikayesi yazalım da çocuklar rahatça anlasın. paragraf sorularını nasıl çözüyorsunuz bu mantıkla?
Mülakat sıralarında psikolojisi bozulmuş onlarca insan gördüm.
torpilin adam kayırmacılığın sonuna kadar karşıyım.
Ben 6 yıldır ders çalışıyorum. Binasının önünden geçmediğin kurumların mülakatına girdim. Girdiğim mülakat sayısı 2 haneli, yazılı sayısını hatırlamıyorum. Referanssız şekilde geçtiğim de oldu, yedeklerde kaldığım da oldu, kesin olur dediğim yerlere giremediğim de oldu.
Torpil yok, bu sefer girerim deseydim bu işi 6 yıl sürdüremezdim, sürdürsem de başlayan benle bugünkü ben arasında dağlar kadar fark olurdu.
Herkes bir şekilde motive oluyor ve ona göre sınavlara çalışıyor. Ben durumun farkına varıp seçenekleri görüp neyle karşı karşıya olduğumu bilerek hazırlıklı oluyorum hepsi bu. -
Arkadaşları eleştirmek sistemi kabul etmek işin en kolayı seslerini bir şekilde duyurdular bunu izleyen bir çok yetkili ve sorumlu vardır bizde destek olalım daha çok duyulsun bu mülakat zulmü bitsin artık.Bakacaksan güvenlik soruşturmasına bak örgütle falan bağlantısı varsa ele ama diğer türlü büyük çoğunlukla torpil başka bir adı yok.