Milletvekil Hüseyin Özbakır'ın SGK Denetmen Yardımcılığı ilgili açıklamaları
-
Vekilin bakanlıkla aldığı bilgilerin twitter'da yaptığı Videonun tamamı aşağıdaki linkte
bağlantı metni -
Üstad @paretowilfredo ,ben mi yanlış duydum.Tahmini 1000 alım olacağının bilgisi verdi.Sadece 1000 sosyal güvenlik denetmen yardımcısı alımı olacak.Yoksa diğer unvanlara dağıtılacak mı?Sizce dağılım nasıl olur?
-
@hayırlısı035 Şu şekilde değerlendirdim dostum durumu.
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1260223790333800449
1000 toplam bir kadroyu ifade ediyor diye düşünüyorum. Genel olarak bizim kadar unvanlara hakim değiller, o nedenle toplam A Grubu kadroları olarak düşünmek lazım bence.
-
@paretowilfredo tamam üstad
-
bi 50 kişilik alım yaparlar elhamdülillah
-
@paretowilfredo hocam sizce alım ne zamana olur hmb gibi 2020 kpss sonrasına mı kalır yoksa bu yaz gelir mi
-
@churcill Dostum salgın süreci devam ederken Bakanlığın da Kurumun da başı bunca kalabalıkken gerçekten öngörmek zor. Biraz daha vakit geçsin, bir nebze netlik kazanabilir.
-
Ben şahsen yüklü alımların sonbahara bırakılacağını düşünüyorum. Ekim Kasım ve Aralık ayları yoğun geçeceğe benziyor. Aşama aşama normalleşme sürecini yaşayacağız. Sayın Cumhurbaşkanı da bunu deklare etti. Özellikle Eylül ayı ile birlikte okulların üniversitelerin açılması vs ile normalleşme de yeni bir döneme girilecek. Sayın milletvekilinin söylediği rakamlar ise ben şöyle yorumladım. O 1000 kişinin içinde 800 tanesi SGK denetmenliğidir 2 pro şeklinde 400 400 olarak. Geri kalanı ise müfettişlik ve uzmanlık olarak paylastırılır kanaatindeyim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Güzel bir gelişme nihayetinde.
-
Arkadaşlar Sayın Hüseyin Özbakır İİBF sorunları ilgilenen iktidar milletvekilidir.Bu fırsatı değerlendirelim.Maliye bakanlığı uzman/müfeştiş yardımcılığın kadro sayısının artması,sgk ayrıntısı,35 yaş sorunu,işe girme sürecin uzaması vb. iletelim.Sadece 15 kişinin sorması yetmez.Ne kadar çok sorasak o kadar dikkat çekeriz.
bağlantı metni
-
@hayırlısı035 Konuşmanın tamamı bu bağlantıda bağlantı metni