SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
-
Merhaba arkadaşlar, sınav notlarının yayınlanması için yarın kurumu arayacağım siz de ararsanız belki çokluk sağlanmış olur. Benim sınavım iyi geçmesine rağmen başarısız olmuşum. Kaç puan aldığımı merak ettim açıkcası.
-
Açıklanacak mı acaba puanlar bilgisi olan var mı
-
@foreveralone Ben istatistik bölümünden girdim hocam, bölüm kısmında benim de sınavım iyi geçmişti ama genel kültür kısmında birkaç soru hariç diğer soruları emin olmayarak işaretledim. Neredeyse her şeyi unutmuşum. Bundan dolayı sınavı geçememem normal diye düşündüm. ayrıca 100 dk olacağı belirtilen sınavın , sınav komisyonu kararıyla 150 dk ya çıkarıldı denmesi hemde sınav günü, beni mağdur etti ve çok sinirlendim. kalamadım sınav sonuna kadar çünkü uçağım vardı ve pazartesi iş başı yapmam gerekiyordu. belki 150 dk yapsaydım sınavı sonuç farklı olabilirdi. Sgk'nın bu ilanı geldiğine sevinmiştim çünkü ailem ankara da ve ankaralıyım. olmadı kısmet değilmiş diyorum artık
-
Sınava Aktüeryadan giren arkadaşlar çok mu zordu sınav ? Gelecekte girmeyi düşünen arkadaşlara fikir vermesi için Bilgi paylaşımı yapabilir misiniz? Keza diğer bölümdeki arkadaşlardan da yazılıyı çok az kişi geçebilmiş. Sgk hep böyle zor mu yapıyor sınavları?
-
@WhenToRise Uzman yardımcılığı kadrosu için ilk defa yazılı sınav yapılıyor diye biliyorum. istatistik alan sorularını bir akademisyenin hazırladığı bence kesindi. çok güzel sorulardı. ama kpss den kolaydı. genel yetenek ve genel kültür bence tek yılların kpss si gibiydi seviye olarak. mevzuat kısmını da sgk nın internet sitesine bakan ve sgk kanunlarına göz gezdirenler yapabilirdi. önceden belirttiğim gibi beni genel yetenek kısmı cok zorladı. ama bu durum benden kaynaklı herseyi unutmuşum yapılamayacak sınav değildi.
-
@hks999 hakkınızda hayırlısı olsun. Meslek hakkında bilginiz var mı acaba ? Ne iş yaparlar ?
-
@WhenToRise Sağolun sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Malesef meslek tanıtımlarında yazanlardan başka bir bilgim yok ne iş yapıldığına dair.
-
Arkadaşlar kurum mülakatları ortalama ne kadar sürede açıklıyor bilgisi olan var mı
-
Bu başlık çok sessiz
Kurumu arayıp mülakatların ne zaman açıklanacağına ilişkin bilgi alabilen var mı ? -
Birkaç kez aradım, telefonlara cevap yok
Esnek çalışmaya geçildiğinden dolayı bu süreç uzamaz umarım. -
Merhaba arkadaşlar, bir haber alan var mı?
-
Geçen günlerde aradım insan kaynaklarını onlar da bilmiyorlarmış, bize de daha ulaşmadı dediler..
-
@bernoulli inşallah en kısa zamanda açıklanır o zaman ne diyim, teşekkür ederim.
-
Bir bilgisi olan var mı?
-
5.haftaya gidiyoruz her an açıklanabilir umarım daha fazla uzamaz
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Denetmen Yardımcılığı gibi sonuç açıklanma süresi ayları bulacak mı?
-
Aradığımda da bilgi vermiyorlar. Umarım çok uzamaz.
-
denetmen yardımcılığında bekleyen çoktu haber falan yapılmıştı. burda bekleyende az unutulmasak iyi olur.
-
Her gün açıklanmış mı diye bakmayı bırakırsak açıklanır belki